Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Petar Grašo će pjevati za košarkaške zvijezde

Petar Grašo foto Mario Poje

Jedan od najpoznatijih regionalnih glazbenika Petar Grašo poseban je gost Zadar Basketball Tournamenta. Turnir koji se održava od 20. do 23. rujna u dvorani Krešimir Ćosić ugostit će šest vrhunskih košarkaških momčadi. Između uzbudljivih košarkaških dvoboja, sudionici turnira opustit će se na gala večeri u Falkensteiner Hotel&Spa Iadera na kojoj će nastupiti i splitski glazbenik.

‘’Zadar je grad koji volim gotovo jednako kao i moj Split te me jako raduje da ću biti dio ove lijepe priče koja je još i vezana uz moj omiljeni sport – košarku. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti!’’- izjavio je glazbenik Petar Grašo.

Petar Grašo foto Mario Poje
image-138838

Fenerovi centar Jan Vesely i trener Željko Obradović, menadžer Bayern Munchena i bivši njemački reprezentativac Marko Pešić, Maccabijevi trener Neven Spahija i menadžer Nikola Vujčić neke su od košarkaških zvijezda koje će uživati u hitovima Godine prolazeMoje zlatoAko te pitaju i brojnim drugima iz Grašine bogate karijere. Grašo je veliki ljubitelj košarke, a ljubav prema tom sportu naslijedio je od oca Zorana, inače bivšeg igrača KK Split i košarkaškog trenera. Grašo se i sam dugo bavio košarkom, a nije propustio ni prošlogodišnje izdanje prestižnog zadarskog turnira kojeg je pratio sa zetom Leonom Radoševićem, koji će ove godine na turniru i zaigrati u dresu Bayern Munchena.

Petar Grašo sa sestrom Bugom i ocem Zoranom
image-138839

Petar Grašo sa sestrom Bugom i ocem Zoranom

Zadar Basketball Tournament i u svom petom izdanju najavljuje spektakularnu košarku. Na njemu sudjeluju  FenerbahceCSKA Moskva, Maccabi Tel Aviv, Olimpia Milano, Bayern Munchen i kineski Liaoning Flying Leopards. Turnir svake godine privlači sve veću pažnju domaće i međunarodne javnosti i struke. Nastupi vrhunskih momčadi, bogat popratni program i televizijski prijenos u brojne europske zemlje potvrda je sportske i organizacijske kvalitete turnira. Zadar Basketball Tournament organizira zadarska tvrtka S-Event.

Piše D.T. Foto Mario Poje

About The Author

Related posts