Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pet neobičnih razloga zbog kojih se ženske grudi ‘objese’

grudi

To je prirodan proces koji će se dogoditi svakoj ženi u nekom trenutku

To je prirodan proces koji će se dogoditi svakoj ženi u nekom trenutku.

Istraživanje provedeno na UCLA-u pokazalo je da tkivo dojki stari dva do tri puta brže od ostalih dijelova tijela, stoga ćete vjerojatno htjeti odmah prestati s lošim navikama koje mogu dodatno ubrzati taj proces.

Pušenje

Ta grozna navika utječe i na vaše grudi. Cigarete sadrže sastojke koji mogu oslabiti ligamente i kolagen te razgraditi elastin koji vašoj koži daje mladolik izgled.

Pijete premalo vode

Voda je s razlogom najzdravije piće. Nemojte zaboravljati piti dovoljne količine vode, ako ste na poslu i imate izgovor da se ne sjetite ili ne stignete, uzmite bocu vode pored sebe i na taj način ćete je uvijek imati na dohvat ruke, a imat ćete i “kontrolu” nad time koliko ste popili.

Dekolte na ‘izvol’te’

Bikini na plaži? Naravno, obožavamo ga. Ipak, potrebno je kožu zaštititi nekim proizvodom visokog faktora. Sunčeve zrake mogu biti uzrok preranog starenja kože i uzrokovati pigmentaciju kože, između ostalog.

Previše ‘skakanja’

Ako se bavite nekim sportom, bitno je da imate dobar sportski grudnjak koji će spriječiti da vaše grudi “skakuću” previše jer se na taj način istežu ligamenti i grudi će se brže objesiti.

Promjena kilaže

Gubitak kilograma ili debljanje utječe na kožu, posebice grudi. Pazite na prehranu i izbjegavajte česte promjene kilaže.

Izvor: vecernji.hr

About The Author

Related posts