Lipanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Perwoll FASHION.HR-a – Spektakularna završnica u humanitarnom ozračju

a

 

 

Posljednje večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Robert Sever, Marija Kulušić, Coded Edge, Marina Design i dizajnerski dvojac eNVy room čijom je slavljeničkom revijom zatvoren 17. po redu Perwoll FASHION.HR.

a1
image-2099

U paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma i sinoć se tražilo mjesto više u publici, a brojni poznati pratili su revije omiljenih dizajnera iz prvih redova. Na finale su tako došli: Nikolina Pišek, Jelena Veljača, Anita Dujić Veljača, Borut Mihalić, Mirela Holy, Sanja Vejnović, Ecija Ojdanić, Vanda Winter, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Sementha Rajhard, Sara Renar, Tončica Čeljuska, Tihana Harapin Zalepugin, Mirna Medaković, Andrea Andrassy i brojni drugi.

a2
image-2100

Večer je otvorila revija Roberta Severa, a kolekcija koju potpisuju Robert Sever i Branko Basletić donijela je na pistu dašak glamura. Naglašen struk, suknje do ispod koljena i duge haljine te jarke boje i luksuzni materijali uz neizostavan i raskošan nakit osvojili su ženski dio publike.

 

a3
image-2101

a4
image-2102

a5
image-2103

a6
image-2104

                                                          Sever

 

Kao pravi kontrast kolorističnom izražaju prve revije sinoć, uslijedila je kolekcija mlade Marije Kulušić koja se ovog puta odlučila za neboje, crnu i bijelu te nijanse crvene, bež i maslinaste.

a7
image-2105

                                                     Marija Kulušić

 

Kolekcija inspirirana samurajima futuristički je prikaz odjevnih komada koji su bogati volumenom s precizno razrađenim detaljima. Marina Design također se odlučila za neboje i pokazala kolekciju za moderne nomade kojom dominira crna u neobičnim krojevima i kombinacijama materijala. Kolekcija za žene izražene osobnosti nesumnjivo će osvojiti poklonike Marinine estetike.

 

a8
image-2106

                                       Marina Desing

 

Futurizam je nit vodilja i mladog branda Coded Edge iza kojeg stoje Silvio Ivkić i Jure Perišić. Vizija postapokaliptičnog grada prikazana je u kolekciji koju čine pojednostavljene duge suknje u kombinaciji s dugim jaknama i predimenzionirani lepršavi komadi od muslina.

 

a9
image-2107

Coded Edge

Večer je svečano zatvorila revija dizajnerskog dvojca eNVy room kojom su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović proslavili jubilarnih deset godina rada. Prepoznatljiv potpis dvojice dizajnera u ženstvenim krojevima, čipki i materijalima koji ističu žensku siluetu vidljiv je u svakom njihovom odjevnom predmetu – od haljina, kombinezona, do suknji.

 

a10
image-2108

eNVy

No, slavljenička revija pod pokroviteljstvom branda Samsung imala je i humanitarni karakter. Na pisti su se mogle vidjeti majice koje je eNVy room dizajnirao za Fashion.hr Style Community, a sredstva prikupljena prodajom ovih majica bit će donirana udruzi Europa Donna kao pomoć kampanji u borbi protiv raka dojke.

 

Nikad jače izdanje Perwoll FASHION.HR-a sinoć je službeno zatvoreno, a u pet dana predstavilo se 18 dizajnera čije su kolekcije popratili modni kritičari i predstavnici medija te brojne poznate osobe. 

 

a11
image-2109

 

 

 

 

Piše: N.K.|Foto: ShowBizzPress

About The Author

Related posts