Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pedro Soltz, zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo

unnamed (4)

Brazilski model Pedro Soltz, zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo u novoj kampanji predstavlja satove koji će zainteresirati mnoge svojim izgledom i cijenom. Klasičan i elegantan stil satova garantira njihovo trajanje puno duže od jedne sezone. Satovi Galileo mogu se pronaći na Galileo i Watch Centar prodajnim mjestima.

Galileo
image-16797

Hrvatski modni brend Galileo može se okarakterizirati kao brend poslovne mode, on u svom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak sa svjetskim modnim trendovima, a koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru. Uz nove Galileo satove hrvatski muškarac sada sve potrebno za suvremen izgled može pronaći na jednom mjestu.

Galileo
image-16798

Možda odijelo zaista ne čini čovjeka, ali lijepo odijelo na Vama zasigurno neće proći neopaženo, budite drugačiji – nosite Galileo.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts