Veljača 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Parni Valjak u sklopu turneje Runda 44 rasprodao koncert i u Šibeniku!

Parni valjak foto Darko Drinovac

Više od mjesec dana prije zakazanog termina, Parni valjak objavio je kako karata za koncert u Šibeniku, za koncert 14.9. više nema!

 

Turneja Runda 44, započela je u rasprodanim Križankama u Ljubljani, a nakon toga band je obišao deset gradova u Hrvatskoj i susjednim zemljama, dok će do kraja turneje posjetiti dodatnih dvadeset.

 

Najavljeni su koncerti 11.10. Rijeka (Dvorana Mladosti), 02.11. Split (Spaladium Arena), 26.12. Varaždin (Arena Varaždin), nekoliko koncerata u Americi, a uz to band stiže u Čačak, Tar, Dubrovnik, Zurich, Beograd, Amsterdam, te za kraj 18.4.2020. u Arenu Zagreb!

 

parni valjak  f Ivan Peček
image-169526

 

 

 

Band je trenutno na odmoru, gdje pune baterije za nastavak priče kojom obilježavaju duge 44 godine na sceni.

 

Nakon duge četiri godine, koliko je prošlo od zadnjeg i nezaboravnog nastupa u Šibeniku, šibenska publika imat će priliku 14.9. zapjevati neke od najvećih hitova banda, kao “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam”.

 

Naravno, na koncertima dečki izvode i singlove sa zadnjeg studijskog albuma Vrijeme koji su izdali prošle godine, a na kojem se nalaze hitovi poput “Prolazi sve, zar ne?, “Opet se smijem”, “Ljubav”,“Za malo nježnosti”, “Kad nemaš kud” koju uz Akija pjeva Tina Kresnik, “Otkud ti pravo” i “Vrijeme.“

 

Nadamo se da ste među sretnicima koji su nabavili svoju kartu na vrijeme jer upravo je taj koncert rasprodan i to čak više od mjesec dana unaprijed.

 

Bend koji je 44 godine na sceni kako su i nazvali ovu svoju veliku koncertu turneju priredit će vam show za pamćenje uz neke od njihovih najvećih hitova, i uz već poznatu produkciju koja prati njihove nastupe.

 

Piše M.T Foto Darko Drino/ Ivan Peček

 

 

About The Author

Related posts