Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Parni valjak objavio novi singl “Samo ti (Norma Belle)”

Parni valjak

Dvije godine nakon što su objavili hvaljeni album “Nema predaje”, jedan od najboljih hrvatskih rock bendova Parni Valjak oduševit će sve fanove novim singlom i spotom “Samo ti (Norma Belle)”, što je tek početak proslave 40. godišnjice velike diskografske i glazbene karijere. Pjesma je snimana u RSL studiju u Novom Mestu, autor pjesme je Husein Hasanefendić Hus, a Parni Valjak zvuči bolje nego ikad!

Odličan spot režirao je Dalibor Kazija u produkciji studija Vizual 7.

Parni Valjak je jedan od najvećih i najpopularnijih zagrebačkih rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag. Grupa je nastala razilaženjem Grupe 220. Ova je grupa jedna od “pokretača” čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Neda”, “Moje dnevne paranoje”, “Uhvati ritam”, “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Sunčanom stranom” i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.

Nedavno je Parni Valjak dobio još jedno veliko priznanje, Nagradu Grada Zagreba za najviše zasluge u promicanju društvenog života u gradu. Posljednji album “Nema predaje” objavili su prije dvije godine u luksuznom limitiranom izdanju, standardnom izdanju te na dvostrukom LP-u.

Parni valjak otvara ovogodišnji splitski festival 3. srpnja na prokurativama.
Dvosatni unplugged koncert Parnog valjka, za tu prigodu bit će pojačan gudačkim kvartetom te udaraljkama.
Valjak stiže u Split nakon četiri godine.


Piše D.T. Foto YouTube Screenshot

About The Author

Related posts