Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovo su znakovi koji će vam otkriti je li s vama samo radi seksa

persons-768683_640

Poziv, poruka i “na konju ste”. Mnogi bi to shvatili i doslovno, posebice ako se radi o muškarcu koji vas je očarao svojim osmijehom, toplim pogledom, manirama gospodina koji se gotovo više i ne rađaju, a onda ste shvatili onu surovu istinu: od vas je htio samo seks!

Upoznali ste se tijekom subotnjeg izlaska, preko zajedničkog prijatelja ili na nekoj zabavi?

Ako jeste, onda ste se zasigurno i zapitali kada ćete se opet sresti i dogovoriti nešto više od neobaveznog razgovora uz mnogobrojnu publiku.

Poziv, poruka i “na konju ste”. Mnogi bi to shvatili i doslovno, posebice ako se radi o muškarcu koji vas je očarao svojim osmijehom, toplim pogledom, manirama gospodina koji se gotovo više i ne rađaju, a onda ste shvatili onu surovu istinu: od vas je htio samo seks!

Ne čudi, ako ste se našle u takvoj situaciji da ga poželite etiketirati raznim epitetima i “dodijeliti mu” poneke životinjske osobine nakon što ostanete suočene s činjenicama. Kako se to ne bi (opet) dogodilo, ovo su znaci koji će vam biti alarm za uzbunu, odnosno pokazatelj da je vrijeme da odete u drugom smjeru. Naravno, ako seks za jednu ( ili više) noć nije ono što i same priželjkujete.

Nikada niste bili na spoju

Vaš prvi zajednički izlazak pretvorio se u noćenje, odnosno večeru s doručkom. Nije loše u globalu. Ali ako želite više od toga, a drugi susret opet se temelji na zajedničkom druženju kod vas ili kod njega, stvari su jasne. S vama će se zabavljati na plahtama, ali vezu ili nešto što bi bar trebalo sličiti nekom odnosu koji se ne temelji samo na seksu, teško ćete ostvariti. Kod takvih muškaraca brzo dođe do zasićenja pa će vjerojatno ubrzo potrčati za nekom drugom, trećom…

Ako se ne želite upletati u mrežu takvog “odnosa”, dajte si dovoljno vremena da ga upoznate prije nego skinete sve sa sebe. Ili barem toliko da jutro poslije ne trebate žaliti i kriviti se.

Ne upoznaje vas s prijateljima

Zaljubljene osobe žele se pohvaliti svima oko sebe kako si sretne i kako su našle osobu koja im izaziva leptiriće u trbuhu i osmijeh na usnama kada vaš mobitel zazvoni/zavibrira/zasvijetli kada stigne njegova poruka. Ili pusa razlivena preko cijelog ekrana. I topite se. Taj osjećaj želite podijeliti s nekim. I niste jedini. Ali ako ste jedini u tom vašem odnosu, znate o čemu je riječ. I dok biste vi cijelom svijetu rastrubili kako imate najdivnijeg dečka na svijetu, on vas ne upoznaje ni s kim. Ako ne znate nijednog njegova prijatelja, kolegu – ne želi vezu, želi seks! Bolno, ali istinito.

Pravilo “tri tjedna”

Pravilo ovo, pravilo ono… Ako ste poput mene i ne volite slijediti “pravila”, ovo biste ipak trebali barem pročitati. Biti kreativan u vezi i pustiti da sve ide nekim svojim tijekom pravi je izbor. Ponekad zna biti posve kontraproduktivno slijediti neka ustaljena i općenita pravila stručnjaka za veze ako ih ne možete prilagoditi svom partneru.

Ipak, ovo bi se moglo primijeniti preventivno. Spriječite anamnezu veze odmah na početku ako uočite da vam muškarac skida zvijezde s neba i obećava “zlatne kočije”. To je način da vas pridobije za ono što je naumio, čitaj: želim samo seks! Ovakve “prodajne priče” najčešće se događaju unutar prva tri tjedna “veze” dok traje njegov lov na novi plijen. Nakon toga će vjerojatno odustati i u svoju mrežu loviti neku drugu “žrtvu”. Ili će dobiti vas.

couple-913239_640
image-32889

Ne prespavate kod njega, vozi vas doma

Uf, bolno je i pročitati, a posebice osjetiti nešto takvo. Završili ste na njegovim plahtama, a onda trenutke sreće i zadovoljstva razbije izjava: “Spremi se, vozim te kući!” Prije nego podivljate zbog ovakve izjave, imajte na umu da vjerojatno postoje i neki razlozi zbog kojih to i nije onako kako ste vi to sebi predočile. Možda ima racionalne i argumentirane razloge zbog kojih jutro ne biste mogli dočekati zagrljeni. Koji put.

Naravno, muškarac kojemu je stalo do vas prije će vam dati objašnjenje poput: Oprosti, imam ujutro važan sastanak; zbog tebe bih ostao u krevetu umjesto da idem na posao; itd… Ali ako je riječ o učestalom obrascu ponašanja da vas bez ikakvog obrazloženja, baš poput taksi vozača, vrati na vašu adresu stanovanja nakon seksa, žao nam je. Stvari su jasne.

Između seksa – ništa

Nakon provedene zajedničke noći očekujete barem neku poruku, poziv ili nešto od muškarca s kojim ste se noć prije “oznojili”. Ali telefon šuti kao riba i javljaju se svi osim njega. Ako je muškarcu stalo do vas, htjet će znati jeste i se naspavali, u međuvremenu barem malo odmorili i jeste li i jutro poslije na njega ikako pomislili. Nemate ništa od toga? Idući poziv koji od njega dobijete, bit će najvjerojatnije uvertira i nagovaranje na novi susret kojim će opet pod okriljem noći upravljati – strasti!

About The Author

Related posts