Siječanj 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovo je žena kojoj je zauzeti sportaš nudio seks utroje i slao golišave fotografije

Zoe Gregory inst

Nakon romantičnih zaruka na Bahamima, za Jennifer Lopez i zaručnika Alexa Rodrigueza krenulo je mračno razdoblje.

Otkad se zaručila, za Jennifer Lopez krenuli su samo problemi.

Nakon romantičnih zaruka na Bahamima, za Jennifer Lopez i zaručnika Alexa Rodrigueza krenulo je mračno razdoblje, i to sve zbog tvrdnji nekih ljudi kako latino diva nije nimalo smirila velikog zavodnika Rodrigueza.

Jennifer Lopez ss
image-158548

Tako se samo dan nakon zaruka na Twitteru oglasio Alexov kolega Jose Canseco i u svojim objavama tvrdio da Rodriguez ima aferu s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco.

Predložio je i odlazak na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu. A sada se oglasila i 44-godišnja Zoe Gregory s tvrdnjama kako joj je Alex slao poruke od prosinca 2018. do sredine siječnja ove godine.

Zoe je Playboyev model koji tvrdi i kako joj je bejzbolaš slao golišave fotografije te nudio u seks utroje. “J.Lo je nevjerojatna i ona to ne zaslužuje. Dok se spremao zaprositi ju, mene je pitao da mu šaljem svoje snimke seksa. Tražio je da se nađemo i zamolio me da organiziram i druge djevojke za druženje”, izjavila je Zoe za The Daily Mail.

Zoe Gregory inst
image-158549

Jennifer još uvijek nije komentirala glasine, no nakon Cansecovog istupa, samo je kratko komentirala kako su ona i Alex “sretni te jako zahvalni na svemu što im se događa”.

Alex je u prošlosti osvojio brojne slavne dame, među kojima su Cameron Diaz, Madonna, Rita Ora i Kate Hudson, a s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis koju je upoznao u teretani ima dvije kćeri. Alex je osvojio i brojne druge manje poznate ljepotice, a navodno je svima slomio srce te je rijetko kojoj bio vjeran.

S Lopez je u vezi posljednje 2 godine, a hoće li biti i nakon ovih tvrdnji, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

Izvor dnevnik.hr Foto screnshot

About The Author

Related posts