Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovako je izgledala kad je glumila u Baywatchu, danas ima 51 godinu, ali za nju vrijeme kao da je stalo!

Donna D'Errico

Američka glumica Donna D’Errico jedna je od rijetkih kojoj uspijeva izgledati identično, ako ne i bolje, 30 godina nakon što smo je gledali kako trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu u seriji “Spasilačka služba”.

U to se možemo uvjeriti na Instagramu ove danas 51-godišnje glumice, koja izgleda kao da joj je tek dvadesetak godina. Tome su možda pripomogli dobri geni, ali svoje su svakako učinile i plastične operacije te zahvati kojima održava postojanim svoj mladenački izgled. To ne pokušava sakriti od javnosti pa je 2017. godine čak i snimila dokumentarni film u kojem je otkrila da se podvrgnula liftingu ruku, liposukciji i sređivanju trbuha, i to kako bi izgledala baš kao što je izgledala u popularnoj seriji.

Rezultati su vidljivi na svakoj fotografiji koju objavi na društvenim mrežama, pa tako i na posljednjoj koju je podijelila s pratiteljima, a na kojoj je odjevena u crni čipkasti bodi i visoke crne čizme.

“Željela sam dogovoriti termin s doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršavjela. Također sam imala viška kože na trbuhu nakon dva porođaja”, izjavila je u svom filmu.

On joj je tada iz tijela uklonio dvije litre masnoće, operacija je potrajala gotovo pet sati, a sredio joj je i stražnjicu.

No ona je danas sretnija i samopouzdanija nego ikad.

Donna D' class=
image-181390

“Rezultati su i više nego nevjerojatni i sada se ponovno osjećam sigurno i samopouzdano u bikiniju”, kaže izjavila je Donna.

Danas je majka 18-godišnje kćeri Frankie-Jean Sixx, koju je dobila s bivšim suprugom i glazbenikom Nikkijem Sixom, a iz prijašnje veze ima i 24-godišnjeg sina  Rhyana D’ Errica. Brak s Nikkijem potrajao je od 1996. do 2007. godine.

Donna se postavi “Spasilačke službe” pridružila 1996. godine i glumila je s Davidom Hasselhoffom i Pamelom Anderson.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts