Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovako horoskopski znakovi uništavaju svoje veze

love-560783_640

Svatko ima neke negativne osobine, ali zavisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili u nezadovoljstvu.

Ovan
Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebalo da živi po njihovim pravilima, dok oni ne planiraju živjeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im, a sami će početi vrištati ili se duriti ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a negativne i cinične komentare nabacuju u najgore moguće vrijeme, kao niske udarce. Pri tom, imaju i naglu prirodu i zaista vjeruju da mogu da vrište uvrede i psovke ako su bijesni. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem i upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik
Pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavni odnos tako što jednostavno dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče i da oni ništa ne moraju poduzeti. Tako partneru daju do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahtjeve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, no upravo ta njihova pasivnost također može dovesti odnos kraju. Također, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dijete, što djeluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću. Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga poslije patiti.

Blizanci
Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu da se u odnosima ponašaju gotovo psihopatski. Partneru jasno i glasno žele dati do znanja da ga ignoriraju. Osim toga, mogu izgledati kao da su na pohodu u kojem samo traže što će partner poriješiti kako bi mu to nabili na nos i pokazali kako su oni bolji i pametniji. Potreba za slobodom Blizanaca također može otjerati partnera, u stanju su toliko odlagati obveze (npr. brak) što duže mogu, a i kasnije se trude držati distancu. Skloni su i prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da bi sebi „napumpali ego“, već i da bi pronašli rezervu.

Rak
Pretjerana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice način su na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povrijeđeni, mogu birati riječi koje partnera bodu pravo u srce, mogu da ga kažnjavaju raznim metodama i čak da ne shvate kako u tome nisu baš nimalo u redu. Za neke veće stvari u stanju su da se dure mjesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos.

Lav
Pripadnici ovog znaka mogu da učiniti odnos toliko važnim i staviti ga pod povećalo analizirajući svaki detalj da to može postati previše za drugu stranu. Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, ali njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više nitko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno. Ako kroz dulje razdoblje ne dobivaju dovoljno pažnje, naprosto se odljubljuju, pa čak počinju i mrziti partnera.

Djevica
S pripadnicima ovog znaka partner treba znati – njegov posao je da brine i usreći Devicu. Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao, a treba misliti na svaki detalj. Najveću štetu i sabotažu veze čine pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli i egoizmom, a od partnera očekuju da sve podredi njima. Prije prekida će dugo zvocati i onda samo zašutjeti, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

Vaga
Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, bit će vrlo manipulativni, osvetoljubivi i sujetni. Prosipat će ljubomorne i napadačke izjave, kažanjati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbjegavanjem fizičke intimnosti, a vrlo se lako mogu razmetati riječima poput odlazak, raskid i razvod. Takav scenarij su sposobni ponavljati nekoliko puta, ne shvaćajući kako s time stvaraju nesigurnost u partneru i tjeraju ga od sebe.

Škorpion
Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepovjerenja prema partneru, tako što pretpostavljaju da će biti izdani, a na to će ih navoditi sitni propusti partnera. Što je još gore, ako se osjećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, cijelu će stvar iskonstruirati u svojoj glavi. Potom slijede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe i napokon objava da odlazi.

Strijelac
Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu uništavati ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto kao i oni, a zapravo uopće ne mogu razumjeti da netko ima druge ideje ili ciljeve. Tjerat će vodu na svoj mlin tako argumentirano da će neslaganje s njihovim željama dovesti u pitanje ljubav te ima li taj odnos smisla. Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvijesti opraštaju od odnosa.

Jarac
Pripadnici ovog znaka mogu biti pretjerano ozbiljni, kruti i ogromnih očekivanja, a time lako mogu sabotirati odnos. Partner može imati osjećaj da ga Jarac promatra kao slabića, kao čovjeka koji uvijek griješi. Očekuju da svi ispune njihova nebulozna mjerila i ideje o tome kako treba živjeti, pa i voljeti. Pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima se trebaju dokazati. Oni spontaniji i manje spremni na ulaganje truda u tom će trenutku odustati.

Vodenjak
Sabotaža odnosa u režiji pripadnika ovog znaka je ignoriranje – skloni su se ponašati kao da imaju pravo da žive svoj život i da ne polažu partneru račune. Kod njih druga strana često treba nagađati što osjećaju ili o čemu razmišljaju, što može izludjeti čovjeka i navesti ga da se pita da li je Vodenjaku svejedno koga ima i da li uopće ima nekoga kraj sebe. Odnos lako unište svojom distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe
Ponekad veza s pripadnicima ovog znaka može sličiti na vezu s hologramom – partner misli da je u vezi s Ribom, ali nije. Jedan dan su divni i krasni, a drugi dan im nema ni traga ni glasa. Njihova najgora mana koja može presuditi braku ili vezi jeste povlačenje u vlastiti svijet kao i nepouzdanost koju time isijavaju. Također, jako drže do svoje privatnosti i s glupim zahtjevima mogu otjerati partnera.
Izvor: astrokucicenis.com Foto pixabay

About The Author

Related posts