Siječanj 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovako će hrvatski gradovi danas dočekati Vatrene!

Vatreni ss

Iz Zagreba je u svijet otišla fenomenalna slika spektakularnog dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca. No slavljima tu nije kraj. Split, Zadar, Varaždin, Donji Miholjac, Imotski, Slavonski Brod i Omiš pripremaju slavlja za svoje Vatrene

Brodom Hrvatske ratne mornarice u Split će u poslijepodnevnim satima uploviti najavljeni Perišić, Strinić, Rebić i Lovre Kalinić.

Od 13 sati javni gradski prijevoz Promet u Splitu  vozi besplatno.

Spektakl i u Zadru

Večeras Zadar za svoje Vatrene sprema spektakularan doček, a zadarska postava na čelu s Lukom Modrićem ondje bi trebala doći na jedrenjaku. Kakvi će tek to kadrovi iz prekrasnog Zadra biti!

Svečani program za Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovićapočinje u zadarskoj uvali Jazine u 20 sati.

Kako je obavijestio Grad Zadar, zadarski Vatreni do Foruma će doploviti jedrenjakom “Branimir”, koji će se kretati uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Prigoda je to da svoje prve čestitke Vatrenima uputite upravo s obale cijelog Poluotoka.

Vatreni ss
image-135536

“Poseban poziv upućujemo svima koji žele sudjelovati u morskom defileu sa svojim plovilima, da do 20 sati budu u akvatoriju između lukobrana (đige) i kupališta Marex, vodeći računa o uvjetima plovidbe i neposredne blizine lučkog područja”, poručuju iz Grada.

Nakon što se reprezentativci iskrcaju na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV., svečani program nastavlja se na Forumu od 21 sat.

“Upozoravamo kako nije dozvoljeno snimanje dronovima na čitavom području odvijanja događaja radi angažmana zračnih snaga Hrvatske vojske te je zbog navedenog letačkog programa izričito zabranjeno korištenje bilo kakvih raketa i priotehničkih sredstava. Povodom održavanja svečanog programa od 18 sati nadalje bit će uspostavljena posebna regulacija prometa (skica u privitku), a vrijedit će ovisno o prilikama na terenu sukladno odluci policijskih djelatnika PU zadarske.

Zlatko Dalić ss
image-135537

Veliki doček za Zlatka Dalića u Varaždinu

Početkom idućeg tjedna fešta se za Dalića sprema i u njegovu rodnom Livnu, u Bosni i Hercegovini.

Vatreni ss
image-135538

Za bećara Vidu – doček u njegovu Donjem Miholjcu

Domagoja Vidu očekuje fešta u njegovu Donjem Miholjcu. Slavonci pripremaju iznenađenje za svog Domagoja Vidu, najvećeg bećara među Vatrenima.

U srijedu fešte u Slavonskom Brodu i Omišu

Ivana Perišića čeka slavlje u njegovom Omišu, od 19 sati u Parku hrvatskih branitelja, a grad Slavonski Brod u srijedu navečer dočekuje svog Marija Mandžukića!

Rabac dočekuje Ćorluku

Regional Express javlja da se u Rapcu u utorak navečer priprema doček za Vedrana Ćorluku.Naime, iz Rapca je njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić.

Doček u Imotskom

Večeras u 20 sati počinje program i u Imotskom gdje će doći Ante Rebić i Ivan Strinić, nakon popodnevne fešte u Splitu. U Imotskom će se za veselu atmosferu pobrinuti Miroslav Škoro.

Doista, samo Hrvatska ovako slavi!

Izvor: dnevnik.hr  Foto Screenshot

 

 

 

About The Author

Related posts