Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovaj holivudski ljepotan na vrhuncu slave – odlučio je od nje pobjeći

Tamsin Egerton i Josh Hartnett ss

Na svečanoj večeri britanskog princa Charlesa u Buckinghamskoj palači, organiziranoj u čast njegove fondacije Prince’s Trust, okupila se i glumačka elita, a osim dolaska bračnog para Clooney, sve je iznenadilo pojavljivanje glumca Josha Hartnetta, za kojim su nekada patile žene diljem svijeta

Na crvenom tepihu pojavljuje se doista tek kada mora, stoga je sve iznenadio stigavši na svečanu večeru princa Charlesa u Buckinghamskoj palači, organiziranoj u čast njegove fondacije Prince’s Trust. I ovoga puta nekadašnji holivudski zavodnik Josh Hartnett stigao je u pratnji svoje prelijepe supruge, glumice Tamsin Egerton, i iznenadio sve mladolikim izgledom.

Josh Hartnett ss
image-157381

Za 40-godišnjeg Hartnetta vrijeme doista kao da je stalo i čini se kao da godinama ni nije izbivao iz svijeta holivudskih crvenih tepiha. U pratnji svoje 10 godina mlađe supruge uživao je u druženju s pripadnicima britanske kraljevske obitelji i nasmijan se rukovao s princem Charlesom.

Tamsin Egerton i Josh Hartnett u braku su od 2012. godine i imaju dvoje djece, no njihova imena nisu poznata za javnost. Otkako su započeli svoju vezu, par je odlučio da će njihov privatni život takav i ostati te da ni s kime neće dijeliti pojedinosti i sretne ili tužne trenutke.

Zapravo, rijetki su trenuci da netko na vrhuncu najveće slave odbije sve što mu je u tom trenutku ‘servirano na pladnju’ i odluči za život daleko od svjetla reflektora, slave i milijunskih filmskih ugovora. Upravo to je prije 15 godina i napravio Josh Hartnett nakon što je snimio dva megahita, ‘Pearl Harbor’ i ‘Pad crnog jastreba’, nakon čega više nikada nije postigao takav uspjeh. Upravo zahvaljujući tim filmovima Josh Hartnett dobio je titulu holivudskog ljepotana za kojim su ludjele žene diljem svijeta, no njemu je obitelj oduvijek bila na prvom mjestu.

Umjesto da nastavi nizati uloge u hit filmovima, Hartnett je spakirao kofere i iz Los Angelesa se vratio kući, u Minnesotu. ‘Živjeti u takvom okruženju može biti loše po zdravlje. Nisam želio biti zaokupljen karijerom i ganjanjem uspjeha pod svaku cijenu. Želio sam imati zdravi pogled na sve, ne samo na slavu kao takvu, već i na novac i životne vrijednosti’, otkrio je razloge svog odlaska iz Hollywooda za Huffington Post.

U to vrijeme bio je u ranim dvadesetim i imao je hrabrosti odbiti neke od uloga koje su mu se nudile, poput one Batmana u filmu Christophera Nolana, a sve kako bi ‘pronašao samog sebe’. Ne može se reći da nije snimao u idućim godinama, no ništa od toga nije postiglo neki preveliki uspjeh, nešto o čemu bi se pričalo.

Moglo bi se reći ‘na velika vrata se vratio’ ulogom Ethana Chandlera u Showtime seriji ‘Penny Dreadful’ 2014. godine, a dvije godine kasnije, nakon što je sve završilo počeo je raditi s redateljima čiji ga je rad inspirirao, poput Atsuka Hirayanagija i Alexandra McGuinessa.

‘Počeo sam raditi ono što sam radio u počecima karijere. Imao sam 18 godina kada sam snimio svoj prvi film. U to vrijeme nisam imao novaca pa mi se činilo da je ponuda prilično dobra – mogu glumiti i zaraditi od toga. A onda sam gotovo punih pet godina snimao bez ikakve pauze, snimajući film za filmom za filmom i to je, u to vrijeme, bilo nevjerojatno putovanje za mene. No, zasitio sam se te ‘vožnje’, jednostavno nisam osjećao da imam život u svojim rukama’, rekao je Josh Hartnett.

‘Moram priznati, ego nestaje kada dobijete djecu. Vaše srce na neki način napusti vaše tijelo i vezano je uz nekog drugog. Koliko je zastrašujuće, toliko je to i lijepo. Ne bih mijenjao te trenutke ni za što na svijetu. Volio bih da sam prije zasnovao obitelj, no sretan sam da su upravo ovo moja djeca’, priznao je Josh Hartnett i time još jednom potvrdio da ni trenutka ne žali što je između obitelji i posla odabrao ovo prvo.

Izvor Tportal.hr Foto

About The Author

Related posts