Siječanj 22, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovaj 17-godišnji mladić sin je jedne od najljepših glumica koju i danas nazivaju seks-bombom

elizabeth hurley facebook

Elizabeth Hurley 54-godišnja je glumica poznata po ulogama u brojnim filmovima i po dugogodišnjoj vezi s Hughom Grantom, no posljednjih godina više se piše o njezinu izgledu, a u centar pažnje polako dospijeva i njezin sin Damian.

Damian je danas 17-godišnji mladić kojeg je glumica dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom, a čini se da će se o njemu puno pričati. Naime, o Damianu su dosad svi pisali kao o slici i prilici slavne majke, a nakon što se pojavio i snimio kampanju za jednu od najcjenjenijih i najtalentiranijih make-up artistica Pat McGrath, dospio je u sam centar pažnje.

Damian Charles
image-168088

Damian ima dugu kosu, koju su mu za tu prigodu oblikovali u raskošnu frizuru, a vizažisti su se pobrinuli za njegov make-up.

Potpisao je ugovor s agencijom TESS Management u Londonu, s istom agencijom koja je zadužena za karijere Suki Waterhouse i Georgie May Jagger.

Damian i njegova majka nevjerojatno su bliski, pa je on čak zadužen i za nastajanje njezinih golišavih fotografija koje ona dijeli na društvenim mrežama.

“Damian je odličan fotograf i zna što mlađi ljudi žele vidjeti. Naše zajedničko vrijeme uglavnom uključuje gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osjećamo se jako ugodno kad smo skupa. On mi odabire odjeću, on je moj stilist”, rekla je nedavno.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts