Veljača 16, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovacije za predstavu “Noćni život” u Narodnom pozorištu u Beogradu

_MG_1588

Predstava “Noćni život” nastala po tekstu Ivana Vidića, u režiji Paola Magellija,  gostovala je u utorak,  23. siječnja, u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Snježana Abramović Milković, ravnateljica ZKM-a je naglasila da je izuzetno zadovoljna gostovanjem u Narodnom pozorištu i načinom na koji je primljena predstava te dodala da da će se kao i do sada razmjenjivati predstave s tom uglednom kazališnom institucijom.

Kako su izvijestili iz Narodnog pozorišta, predstava je izvedena „pred punom dvoranom Velike scene Narodnog pozorišta u Beogradu, naišla je na izuzetno dobar prijem publike u kojoj su se mogli vidjeti brojna poznata lica iz kulturnog i javnog života Beograda”.

Predstavi je nazočio  veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu, gospodin Gordan Bakota, direktor drame Narodnog pozorišta Željko Hubač, redatelj predstave „Noćni život“ Paolo Magelli, a od poznatih osoba tu su bili:  redateljica Tanja Mandić Rigonat koja je oduševila zagrebačku publiku svojim viđenjem Čehovljeva „Ivanova“,  brojni ugledni beogradski glumci te novinari i kritičari.

Publika je gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravila predstavu.

ZKM-web-galerija_NOCNI-ZIVOT-8
image-120067

U sjajnoj predstavi za čiji je predložak Ivan Vidić dobio Držićevu nagradu  – glume: Pjer Meničanin, Katarina Bistrović Darvaš, Doris Šarić Kukuljica, Urša Raukar, Lucija Šerbedžija, Barbara Prpić, Vedran Živolić, Frano Mašković, Anđela Ramljak, Nataša Dangubić, Hrvojka Begović, Filip Nola,  Zoran Čubrilo, Milivoj Beader i Sreten Mokrović.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts