Prosinac 15, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ovacije za obnovljeni mjuzikl “Šušak, Šušak”!

unnamed (2)

“Bravo!” “Bilo je odlično!” “Fantastično!” “Svi su bili divni, probudili su u meni sve naj iz Sušaka, hvala Vam!”  “Sinoć pogledao mjuzikl Sušak, Sušak. Zabavno, duhovito, inteligentno. Pohvale cijeloj ekipi. Nema slabe karike :). Svakako preporučam.” “Bilo je prekrasno, BRAVO” - samo su neki od komentara nakon premijere.

Glumci čakavskog mjuzikla “Sušak Sušak” više su se puta ovog vikenda vraćali nakloniti oduševljenoj publici nakon premijerne izvedbe u riječkom Kulturnom domu na Sušaku.

unnamed
image-74205

unnamed (1)
image-74206

unnamed (1)
image-74207

Zbog iznimnog interesa, izvedene su dvije predstave, dan za danom, a gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Vizualno raskošnija izvedba obnovljenog mjuzikla publiku je digla na noge, a pohvale nakon premijere nisu prestajale pljuštati.

Promjene koje su unijete u obnovljeni mjuzikl, poput pojačanih plesnih scena grupe Flame pridonjele su bogatstvu same predstave.

Obzirom na odličnu premijeru, ne sumnjamo da i ovu poboljšanu verziju mjuzikla“Sušak Sušak” čeka uspješna sezona i brojna prikazivanja u domaćim kazalištima.

Piše D.T. Foto A. Saška Mutić Photography

About The Author

Related posts