Rujan 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ova ljepotica ne skriva da je sadašnjeg muža voljela još dok je živjela s drugim muškarcem

Emily Ratajkowski  i Sebastian Bear McClard

U braku su od veljače prošle godine, ali Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard djeluju kao da su tek jučer uplovili u bračnu luku.

Ovaj bračni par zajedno je stigao na premijeru filma ”Uncut Games” na Filmskom festivalu u Torontu. Par je rado pozirao fotografima i izmjenjivao nježnosti, a Emily je ujedno i plijenila pažnju u izrezanoj crnoj haljini koja je otkrila njezin isklesani trbuh.

Ljubavna priča Sebastiana i Emily poprilično je zanimljiva.

Naime, jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala samo tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s Jeffom Magidom, s kojim je provela četiri godine, a i živjeli su zajedno.

Emily Ratajkowski
image-171469

Naime, vijest je o njezinu vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu znali ni da je prkeinula s Jeffom, ni da ima novog dečka. Da je u braku, Emily je svoje pratitelje obavijestila preko Instagrama kad je kratko napisala da ima iznenađenje i da se udala.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci poslije vjenčanja. Otkrila je da muža upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi, te da je već tada znala da je on ”onaj pravi”.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard ss
image-171470

”Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje”, iskreno je rekla u jednom intervjuu.

Iako su mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati, čini se da su se prevarili.

About The Author

Related posts