Svibanj 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otvorena prva “Lana and Love” trgovina ručno rađenog nakita

Borna Kotromanic Natasa Janjic Tamara Garbajs Lana Klipa Lidija Lesic

Novo mjesto  puno ljubavi za nakit 

Omiljeni domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada dostupan i u središtu Zagreba

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Tamara Garbajs. Lana Klipa, Nataša Janjić
image-149264

Tamara Garbajs. Lana Klipa, Nataša Janjić

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love poput: Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojni drugi.

„Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi“ – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Piše D.T. Foto John Pavlish

About The Author

Related posts