Srpanj 15, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otvaranje prvog međunarodnog Foruma „Belt and Road“ u Zagreb

Before_the_beginning_of_the_Belt_and_Road_international_forum  foto wikipedia

Otvaranje prvog međunarodnog Foruma „Belt and Road“ koji u Zagreb dovodi rektore, dekane i visoke predstavnike nekoliko Sveučilišta iz Kine te svih 16 zemalja srednje i istočne Europe predstavit će se 17.travnja, u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

 Uz zagrebački Kineziološki fakultet, Pekinško Sportsko Sveučilište i još nekoliko Sveučilišta iz Kine, na Forumu će sudjelovati predstavnici institucija Albanije, BiH, Bugarske, Češke, Estonije, Mađarske, Latvije, Litve, Makedonije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Srbije.

 Govornici:

 

Prof. Gao Feng, potpredsjednik Pekinškog Sportskog Sveučilišta

Prof. Zhou Zuoyu, potpredsjednik Pekinškog Normal Sveučilišta

Prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu

 

Prof. dr. sc. Tomislav Krističević, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Naime, prvo izdanje Foruma „Belt and Road“ održava se u organizaciji Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Beijing Sport University koji organizira od 16. do 19. travnja 2019. godine u hotelu “Westin” First Belt and Road Physical Education Forum gdje će predstavnici zemalja inicijative 16+1 koja predstavlja suradnju Narodne Republike Kine sa zemljama srednje i istočne Europe prezentirati svoja sveučilišta i mogućnosti međusobne suradnje.

 

Piše M.T Foto Wikipedia

About The Author

Related posts