Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otvaranje dostojno rimskih careva: 4 Tenora otvorila Cave Romane festival

4 Tenora SBP

Njihove izvedbe poznatih arija, kancona, evergreena i domaćih hitova praćene šarmantnim dosjetkama premašili su očekivanja vjerne publike koja ih je opetovano pozivala na bis u znak zahvale za glazbenu rapsodiju koju su doživjeli u okružju atraktivnog starog rimskog kamenolomaGrande amore, Sve je tvoje, My way, Santa Lucia, Vilo moja, More, Sole mio samo su dio njihova bogata repertoara u kojem je publika uživala puna dva i pol sata.

Uoči nastupa 4 Tenora svečano otvorenje Festivala obogaćeno je i nastupom poznate čelistice Ane Rucner koja je u svom nastupu, na svjež i energičan način, izvela Odu radosti i Krasna zemljo, Istro mila.

 

 

 

4 Tenora SBP
image-166577

 

 

 

Velebnu glazbenu izvedbu pratila je, već tradicionalna, humanitarna akcija Festivala, a ove godine u suradnji s UNICEF-om kojom su organizatori s partnerima, Arena Hospitality groupom i Bina Istrom, predali 150 tisuća kuna vrijedan ček Općoj bolnici Pula za telemetrijski CTG uređaj kako bi se podržale buduće majke i najraniji razvoj djece.

Čast nam je bit dio ovog projekta, pogotovo kada je humanitarna akcija usmjerena prema našim partnerima iz Opće bolnice Pula. Dugo godina već surađujemo pa nam je drago da ovim projektom još osnažujemo naše prijateljstvo. – istaknuo je Sergije Popović, predstavnik uprave Bina Istra, ujedno se zahvalivši svima što su i svojim dolaskom podržali pomaganje lokalnoj zajednici.

4 Tenora nastavljaju svoju uspješnu ljetnu turneju, a veliko finale ih očekuje i ove godine u Zagrebu, ovog puta pod zvjezdanim nebom Šalate 14.09. gdje će skladbe izvesti u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije. Koncert će dodatno začiniti izvanredni vokali, Radojka Šverko i Goran Karan.

Karte za Šalatu su u prodaji u Scardoni na Srebrnjaku 64, te u sustavima Eventima i Ticketshopa

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts