Listopad 18, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otkriveno zašto je Harry djelovao kao da je hladno odbio Meghan na balkonu kraljevske palače!

Princ Harry i Meghan Markle.png2

Stručnjaci su analizirali snimku navodnog lošeg trenutka i prve javne nesuglasice princa Harryja i Meghan Markle.

Snimka koja prikazuje princa Harryja i vojvotkinju Meghan Markle kako stoje na balkonu Buckinghamske palače i kako joj on daje na prvi pogled strogu i ljutitu uputu da se okrene naprijed stvorila je pravu pomutnju na internetu i rasprave o tome što se zapravo dogodilo da je princ tako reagirao.

Naime, Harry je tijekom službenog događanja stajao iza Meghan, a u jednom trenutku ona se okrenula prema njemu te mu htjela nešto reći, no nije stigla jer se činilo kako ju je on poprilično ljutitog izraza lica odbio uz dvije-tri riječi, a ona poprimila neugodan izraz lica.

 

Ipak, čini se kako je to bio tek dio, a ne cijela snimka pa su stručnjaci za govor tijela i usana proveli kompletnu analizu i došli do zaključka kako je Harry u tom trenutku razgovarao s još jednom osobom koja se nije nalazila na balkonu, već unutar prostorije u palači.

Tako su zaključili i da je Harry svojoj ljupkoj supruzi kada se okrenula prema njemu drugi put rekao “okreni se i pogledaj”, a prvi put joj je navodno odgovorio na neko pitanje koje mu je postavila “da, tako je”.

Meghan se Harryju obratila netom prije nego što je počela svirati britanska himna “God Save the Queen” pa ju je Harry zamolio da se okrene prije toga kako bi sve bilo u skladu s protokolom i ponašanjem ostalih članova kraljevske obitelji, koje možda još uvijek nije sve usvojila.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts