Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otkriveno: Kome se divi Meghan Markle

Meghan Markle i princ Harry

Meghan Markle i princ Harry otišli su u Los Angeles. Tamo će Megan moći ostvariti svoju glumačku karijeru. Prema pisanju inozemnih medija, Megan sada želi proširiti svoju ulogu naratora u “Disneyjevom” dokumentarcu “Elephant”, s glumicom Angelinom Jolie, kojoj se izuzetno divi. Želi da joj ona bude mentorica u glumi. Angelina je, također, glumila u “Disneyjevom” filmu.

– Meghan ima poštovanja prema Angelini kako osobno, tako i profesionalno. Divi joj se kako je uspjela izbalansirati svoj rad u dobrotvorne svrhe i uspješnu karijeru, a pored toga odgaja i šestero djece – rekao je izvor blizak Markel.

I Angelina, navodno, želi njegovati prijateljstvo s vojvotkinjom. Nadala se novim prijateljima u Los Angelesu, a kako tvrdi izvor, Meghan joj je najbolja opcija. Sastajale su se već nekoliko puta.  Meghan je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere pa želi biti sigurna da će na njenom prvom glumačkom projektu nakon odustajanja od kraljevskih obveza raditi reditelj “pravog kalibra”.

– Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harrya bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je pala odluka o selidbi u Los Angeles – rekao je izvor za strane medije.

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts