Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otkriveno kako je spremačica organizirala pljačku 60 milijuna dolara vrijednog nakita bogate nasljednice

Tamara Ecclestone

Spremačicu Mariju Mester (47) policija je uhvatila 31. siječnja u zračnoj luci Stansted u Londonu, a na sebi je imala 18-karatne dijamantne naušnice Tamare Ecclestone (35) vrijedne 300 tisuća funti (oko 353 tisuće eura), piše britanski Daily Mail.

Rumunjka Mester opljačkala je Tamarinu londonsku kuću i uzela nakit u vrijednosti od 50 milijuna funti (oko 60 milijuna eura), a pomogao joj je njezin sin Emil-Bogdan Savastru (29). Oboje su optuženi za urotu skovanu radi provale i pljačke pred londonskim sudom Westminster Magistrates.

Nasljednica bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea u vrijeme pljačke 13. prosinca bila je s mužem Jayem Rutlandom (38) na odmoru. Tamara je istaknula kako ju je pljačka njezine 70 milijuna funti vrijedne vile jako potresla.

Tamara Ecclestone i Jay Rutland
image-182187

“Grupa pljačkaša provalila je u rezidenciju Tamare Ecclestone i ukrala stvari u vrijednosti od 50 milijuna funti. Radilo se mahom o novcu, nakitu i satovima”, rekao je tužitelj Simon Arloff na londonskom sudu. Kod Savastrua su policajci pronašli i torbe marke Luis Vuitton slične onima koje su nestale iz Tamarina doma.

Dok je Master uhićena u zračnoj luci Stansted, njezina sina Savastrua policija je uhvatila na aerodromu Heathrow, odakle je htio otići u Japan. Pljačkaški dvojac suđenje će čekati u pritvoru, a odbacili su sve optužbe. Osim njih bila su uhićena dva muškarca, ali ih je policija pustila na slobodu do okončanja istrage.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts