Veljača 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju, stručnjaci su sve dešifrirali

Meghan Markle i princ Harry

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutačno su na desetodnevnoj turi Afrikom, a sa sobom su poveli i svog četveromjesečnog sinčića Archieja. Malenog su prvi put izložili kamerama i dopustili javnosti da vidi dječačića kako se smije, meškolji i ponaša u društvu svojih roditelja.

Stručnjaci za govor tijela pomno su promotrili pojavljivanje Harry, Meghan i Archieja te otkrili što njihove kretnje i držanje znače. Općenito gledano, prema njihovu mišljenju, Meghanin stav prema Archieju je protektivan, dok je Harry posvećen zabavljanju sinčića

Meghan Markle i princ Harry
image-173299

Naime, Meghan je cijelo vrijeme susreta s novinarima nježno držala ručicu svog sina i gledala ga u lice, a eksperti za govor tijela tumače da je takvo ponašanje znak brige, nježnosti i želje da se dijete osjeća ugodno. Mama Meghan tako se željela pobrinuti da se njezin sin osjeća sigurno i ugodno, dok je pak njegov tata Harry bio tamo kako bi ga zabavio.

Meghan Markle i princ Harry
image-173300

Blagim zezanjem i zadirkivanjem dječačića, Harry ga je dodatno opustio i zabavio, što je rezultiralo Archiejevim opuštenim poziranjem pred kamerama. Harry se cijelo vrijeme smijao pred Archiejem, što znači da je želio i da se njegov sin nasmiješi.

U svakom slučaju, kraljevska obitelj nikada nije izgledala sretnije, a Archie je trenutačno najslađi član britanskog dvora.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts