Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otkrijte najtraženiji pulover iz Zarine nove kolekcije

Zara
“Imam sasvim dovoljno pulovera u ormaru” rečenica je koju sigurno nitko od nas nije nikada izgovorio, pa se tako s vremena na vrijeme volimo počastiti nekim novim modelom koji će malo razbuditi zimsko monotono odijevanje. Iako se trenutno nalazimo u periodu sjajnih sniženja, ne trebamo zanemariti niti modne komade koji su tek stigli na police omiljenih brendova, a u tu priču sjajno se uklopio jedan, poprilično ženstven pulover…
Hladni dani primorali su nas da u svoje svakodnevne kombinacije uvrstimo najtoplije komade koje imamo u našoj garderobi, a upravo je to nezamislivo bez dobrog pulovera. Za pletivo općenito možemo reći kako je cosy klasik od kojeg se ne želimo odvajati u narednim mjesecima, a aktualne kolekcije donijele su raznolikost modela koji donose osvježenje omiljenim zimskim kombinacijama, pa tako primjerice spoj pletiva i traperica izgleda posebno neodoljivo. Iako za pulovere volimo reći kako spadaju u skupinu klasičnih modnih komada, s vremena na vrijeme nas iznenadi njihovo nešto modernije izdanje, ukrašeno trendovima, a upravo se to može primijetiti na Zarinom puloveru iz nove kolekcije koji jednostavno osvaja na prvu.
Od nešto posebnije i umirujuće boje, pa da ukrasnih izvezanih kuglica, sigurni smo kako će ovaj modni komad unijeti efektan izgled u baš svaku zimsku kombinaciju. Tako ga možete kombinirati na raznovrsne načine; od starih traperica kojima će pružiti neko novo, svježe ruho, pa do kožnih hlača za nešto odvažnije izdanje, a također sjajno funkcionira i u kombinaciji s romantičnim suknjama, ako težite ženstvenijem izdanju. Koji god da je vaš odabir, sigurni smo kako s ovim komadom ne možete pogriješiti, a kupiti ga možete po cijeni od 230 kuna!

Zara (230 kn)

About The Author

Related posts