Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

Cardi B i Offset

Američka reperica Cardi B pobrinula se da bude najveća zvijezda proslave rođendan njezinog supruga Offseta, koja se lagano otela kontroli u nekom trenutku.

Naime, Cardi se pojavila u kožnoj haljini zanimljivog dekoltea iz kojeg su joj bujne grudi u nekoliko navrata gotovo ispale. Koliko se takvo izdanje svidjelo slavljeniku svjedoče fotografije na kojima ne može skloniti pogled s bujnog poprsja svoje voljene.

Cardi B i Offset
image-179236

Zabava je održana u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, alkohol je tekao u potocima, a goste su zabavljale striptizete koje je reperica snimila mobitelom i obasipala novčanicama dolarama. Prema natpisima američkih medija Cardi i Offset su ih nagradili s iznosom između 50 i 100 tisuća američkih dolara, čije su novčanice cijelu noć letjele zrakom i u potpunosti su prekrile pod kluba.

Cardi B i Offset
image-179237

Cardi to nije predstavljalo nikakav problem obzirom na to da je i sama nekada bila striptizeta pa vjerojatno zna koliko djevojke cijene svaki novčić, a u jednom ih je trenutku čak i grlila.

Cardi B
image-179238

A obzirom na to da nije znala što bi voljenom suprugu kupila za rođendan, odlučila mu je pokloniti ni više ni manje, nego 500 tisuća dolara i tako ga dobro iznenadila i razveselila. Video tog trenutka podijelila je i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Offset
image-179239

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts