Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ostavljaju dojam skladnog para unatoč razlici od 15 godina, no stalno prekidaju pa se mire

Scott Disick i Sofia Richie insta

Slavni i neobični par zajedno je nešto duže od dvije godine.

Riječ je o 21-godišnjoj manekenki i influencerici Sofiji Richie te reality zvijezdi Scottu Disicku, koji je od svoje izabranice stariji punih 15 godina.

Scott je u njoj pronašao utjehu nakon prekida 9-godišnje veze s Kourtney Kardashian, s kojom ima troje djece i iako je malo tko vjerovao u uspjeh njihove ljubavi, par je još uvijek zajedno.

Ipak, na površinu su procurili neki detalji da nije sve tako divno kao što se to možda čini na društvenim mrežama ili paparazzo fotografijama s njihovih brojnih romantičnih putovanja.

Kako prenose strani mediji, par se stalno svađa i prekida pa miri, a tako je navodno od samog početka njihove romanse, iako se činilo kako se problematični Scott smirio uz mlađahnu kćer legendarnog glazbenika Lionela Richieja.

Sofia Richie
image-182600

 

“Oni su takav par, stalno prekidaju i stalno se mire. Kod njih je uvijek sve vrlo dramatično, pa onda opet sve u najboljem redu”, otkrio je izvor blizak paru. Sofia je upoznala i njegovo troje djece, a ponekad se paru na romantičnim putovanjima pridruži i sama Kourtney s kojom je Scott ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida, kao i s ostatkom obitelji Kardashian-Jenner koja je prihvatila Sofiju.

Naime, mlada manekenka jedna je od najbližih prijateljica milijarderke Kylie Jenner, a u početku je inzistirala na tome kako su ona i Scott samo prijatelji.

Scott Disick i Sofia Richie
image-182601

“Sofia nikada prije mene nije imala ovakvu situaciju, nije joj lako. Ne želim da se osjeća izostavljeno ili da joj nije ugodno kao meni. Pokušavam ne povrijediti ničije osjećaje”, jednom je prilikom otkrio Scott o cijeloj situaciji.

Ipak, čini se kako kod njega baš ništa ne ide bez barem malo drame.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts