Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Osječko ljeto mladih u ritmu Vesne Pisarović!

vesna_pisarovic_-_zenta_klub_-_foto_by_marino_zeljkovic_4

Nakon jadranske turneje, tijekom koje su u njenim najvećim hitovima uživali obožavatelji od Splita do Opatije, jedinstvena Vesna Pisarović nastavlja u radnom ritmu.

vesna_pisarovic_foto_by_hrvoje_zalukar
image-170525

Vesnin raspored nikada nije bio puniji, a publika zadovoljnija, čemu svjedoče i scene sa nastupa u Splitu, Zadru, Opatiji, a odlične ljetne glazbene noći pamtiti će i fanovi u Primoštenu, Brodarici i Pašmanu.

 Osječko ljeto mladih, nova je destinacija, glazbenice u čijim pop koncertima doslovno uživa publika svih generacija.

Prostor na kojem će se zasigurno tražiti mjesto više, biti će Prehrambeno tehnološki fakultet u Osijeku, u petak 30.08., a ulaz je besplatan.

vesna_pisarovic_oljm_2908
image-170526

Vesna, za koju gotovo svi složno kažu, da nikada nije zvučala i bolje izgledala, već sada najavljuje pravi show, a hitovi poput ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, garantiraju vam najbolji provod.

Svi oni koji su bili na njenom posljednjem nastupu u Gradskom vrtu, itekako pamte euforiju i atmosferu koja je vladala. Ne sumnjamo kako je pred osječkom publikom jedan nezaboravni i energični nastup omiljene glazbenice i benda.

Da definitivno uživa u onome što radi, prvenstveno u pjevanju, a onda i druženju sa svojom publikom, Vesna je odavno pokazala, što je itekako vidljivo na svakom novom nastupu.

Iako je tjedan tek započeo, ovo je zasigurno savršena pozivnica za vikend pred nama. Ne propustite stoga novi koncertni show Vesne Pisarović u petak 30.08., Prehrambeno tehnološki fakultet, u sklopu Osječkog ljeta mladih!

Piše M.T Foto: Marino Zeljković/Hrvoje Zalukar

About The Author

Related posts