Siječanj 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Oprah Winfrey u šoku: Blatna bujica i vatrena stihija okružile joj dom

Oprah  Winefrey ss

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa slavna Oprah Winfrey nije krila ponos i sreću. Primajući nagradu Cecil B. DeMille za životno djelo, počasnu nagradu koja se dodjeljuje za izvanredne doprinose u svijetu zabave, Oprah je rekla kako joj je iznimna čast to što je prva Afroamerikanka kojoj je pripala ova nagrada i prisjetila se osjećaja koji su je preplavili kada je kao mlada djevojka gledala Sidneyja Poitiera kako osvaja nagradu za najboljeg glumca 1964. godine.

Video: Instagram

Ipak, njezina sreća nije dugo trajala. Samo nekoliko dana nakon ovog događaja potresne scene zatekle su je u gradu Montecitu, u kojem se nalazi i njezina kuća. U utorak 9. siječnja Oprah se probudila u svom domu, a pogled kroz prozor ukazivao je na vatrenu stihiju koja je pogodila njezino susjedstvo, ali i blatne bujice koje su stigle i u njezino dvorište te uništile susjedovu kuću.

Na svom Instagramu Oprah je objavila uznemirujuće snimke na kojima se vidi i helikopter koji nadlijeće to područje. ‘Pogledajte koliko je duboka ova blatna bujica. Molim se za sve’, napisala je Oprah.

Montecito je inače poznat kao grad u kojem su svoje domove kupila neka od najvećih imena iz zabavne industrije. Osim Oprah, putem društvenih mreža oglasio se glumac Rob Lowe, voditeljica Ellen DeGeneres, ali i manekenka Bella Hadid koja je odrasla upravo u tom gradu.

Izvor: tportal.hr  Foto Screenshot

About The Author

Related posts