Veljača 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Opća Opasnost s najprodavanijim albumom u Hrvatskoj dolazi u Dom sportova!

opća opasnost  foto nikola knežević

“Karta do prošlosti”, novi studijski album rockera iz Opće Opasnosti već treći tjedan zaredom nalazi se na vrhu top liste prodaje. U duhu sjajnih vijesti najavljen je i veliki koncert u Domu sportova 16. studenog jednog od najuspješnijih hrvatskih rock sastava. Savršena je to prilika da u pravom svjetlu čujemo uživo nove pjesme s albuma “Karta do prošlosti”, ali i zajedno prođemo kroz njihovu bogatu diskografsku karijeru, od albuma “Treba mi nešto jače od sna”, preko “Amerike” “Ruskog ruleta” do “Vrati se na svjetlo” i “Rocker…to sam ja”. Sjajno izdanje za koje već neki kažu da je rock album godine službeno je predstavljeno u Vodicama na CMC festivalu, dok je veći dio pjesama obožavateljima već dobro poznat zbog velikog broja koncerata koje Opća Opasnost i ove godine ima po cijeloj Hrvatskoj i izvan nje.

 

 

Opća opasnost Foto Branko Galičić
image-166257

 

Na ovom velikom koncertu koji dolazi u 27. godini postojanja, Opća Opasnost će imati i goste čija imena za sada ne žele otkriti. Cijene ulaznica i popis prodajnih mjesta uskoro će biti objavljeni.

 

Opća Opasnost Foto Branko Galičić
image-166258

Hitovi kao što su “Treba mi nešto jače od sna”, “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Kriva si”, “Tragovi”, “Klaun”, “Uzalud sunce sja”, “Gubim tlo pod nogama”, “Da je Bog dao” i “Karta do prošlosti” odzvanjat će Domom sportova, a njihovi brojni i vjerni obožavatelji već sada mogu rezervirati datum 16. studenog.

 

Piše M.T Foto  Nikola Knežević/ Branko Galičić

About The Author

Related posts