Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Opaka odvjetnica, supruga i majka: Amal Clooney napokon pokazala blizance

amal clooney i blizanci ss

Amal i George Clooney svoje blizance Ellu i Alexandera žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Ona je uspješna odvjetnica, supruga holivudskog glumca i ponosna majka blizanaca.

Radi se o 40-godišnjoj Amal Clooney, supruzi Georgea Clooneyja koju mnogi smatraju “superženom” te većom frajericom od svog supruga, što je jednom prilikom potvrdio i on sam.

Glumac se u zanosnu Libanonku zaljubio na prvi pogled kada ju je zajednički prijatelj doveo na večeru u njegovu vilu na jezeru Como, a priznao je i kako je mislio da će ga odbiti. No to se nije dogodilo, a ostalo je povijest.

U rujnu 2014. godine par se vjenčao u Veneciji, a u ljeto 2017. godine stigli su blizanci Ella i Alexander kao krune ljubavi.

Iako se par često pojavljuje zajedno u javnosti, svoju djecu kriju od nje. Ipak, Amal je nedavno napravila iznimku te 1-godišnje blizance napokon pokazala javnosti. I dok je Emma bila znatiželjna zbog bliceva mnogobrojnih fotoaparata, njezin brat nije bio toliko oduševljen gužvom i histerijom koja je nastala zbog njih.

Par je inače odbio bilo kakvo obiteljsko fotografiranje za neki časopis koje bi im donijelo dodatne milijune, jer kako su sami objasnili, svoju djecu žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Kako god bilo, mališani su neodoljivi, a sigurni smo kako će im stylish mama prenijeti i dobar ukus za modu. Tata George ovoga puta nije bio s njima.

Izvor: dnevnik.hr Foto

About The Author

Related posts