Veljača 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

‘ONO drugo poglavlje’ prestrašio rekordan broj Hrvata

ONO drugo poglavlje film SBP

Novi kino hit kompanije Warner Bros, u distribuciji Blitz filma, već je nakon prvog vikenda distribucije pogledalo rekordnih 34.667 gledatelja, te je time ostvario najjače otvaranje franšize Ono, ali i najbolje otvaranje takvog žanra svih vremena u Hrvatskoj! Rekord je do sada držao horor Časna (Nun), koji se otvorio u isto vrijeme prošle godine. Koliko je film strašan dokazuje i zabranjeni preroll video od strane Youtube kanala, kao suviše šokantan za gledatelje.

 

ONO drugo poglavlje film SBP
image-171403

 

Zastrašujući nastavak horor hita ONO iz 2017., koji zaokružuje epsku priču Kingovog istoimenog romana, popeo se na #1 mjesto na kino blagajnama i zaradio impresivnih 1.329.740,44  kuna u Hrvatskoj.

 

 

ONO drugo poglavlje film SBP
image-171404

 

 

Film ONO DRUGO POGLAVLJE, redatelja Andyja Muschiettia, veliko finale u kojem se Klub Gubitnika jednom zauvijek obračunava sa zlim Pennywiseom otvorio se na 97 ekrana, sa rasprodanim projekcijama i fanovima koji su čekali u redu kako bi među prvima pogledali veliku završnicu.

 

 

 

 

Iz studija su potvrdili kako uspješno vikend otvaranje dokazuje da su fanovi prvog nastavka jedva dočekali vidjeti ujedinjen Klub Gubitnika u borbi s jednim od najvećih zlikovaca svih vremena – Pennywiseom: “Oduševljeni smo ovim nevjerojatnim brojkama i iščekujemo snažne preporuke koje će osigurati odlične rezultate kroz cijelu jesen.”

 

 

 ONO drugo poglavlje film SBP
image-171405

 

Bill Skarsgård je reprizirao svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U filmu također glume i James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, kao odrasle verzije članova Kluba.

 

ONO drugo poglavlje film SBP
image-171406

 

Najstrašniji film godine, u distribuciji Blitza, možete pogledati već danas u svim kinima i za potpun doživljaj u najboljim kino formatima – IMAX i 4DX.

 

 

ONO drugo poglavlje film SBP
image-171407

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts