Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Oni to ozbiljno? Harry i Meghan ignorirali kraljičin poziv u Škotsku zbog poprilično smiješnog razloga

princ harry, meghan markle, kraljica elizabeta ss

Iako su britanski mediji prije nekoliko tjedana pisali kako će se princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle pridružiti kraljici Elizabeti na odmoru u Škotskoj, točnije u tamošnjem dvorcu Balmoral, čini se kako do toga neće doći jer su ignorirali njezin poziv.

Naime, Harry i Meghan vjeruju kako je njihov 4-mjesečni sin Archie premalen za put u Škotsku, kamo ih je kraljica pozvala kamo već tradicionalno svake godine poziva članove kraljevske obitelji, gdje ona ljeti boravi dva mjeseca. Sve to ne bi bilo čudno da roditelji nisu poveli Archieja na prvo ljetovanje, i to na španjolski otok Ibizu, koji je poprilično udaljeniji od Londona negoli je Škotska.

“Harry i Meghan nemaju u planu ići u Balmoral ovog ljeta jer smatraju kako je Archie premlad. To je pomalo neobično s obzirom na to da ih njegova dob nije spriječila da ga na prvo ljetovanje odvedu na Ibizu, i to na punih tjedan dana, odakle su se uputili u Francusku, gdje su se sreli s pjevačem Eltonom Johnom. Ako žele privatnost ili zaštitu, to bi u kraljičinu škotskom domu zasigurno dobili jer ne postoje zaštićenije mjesto od Balmorala”, izjavio je izvor blizak obitelji za The Sun.

Da su se otputili u Škotsku, Meghan bi to bilo prvi odlazak škotsku rezidenciju jer prošle se godine nisu bili tamo otputili zbog njezine trudnoće.

Za razliku od njih, princ William i vojvotkinja Kate Middleton snimljeni su prilikom odlaska u Škotsku zajedno s djecom, i to niskotarifnim letom iz Londona u Aberdeen krajem kolovoza.

Kraljici i princu Philipu pridružili su se i princeza Anne, prinčevi Andrew i Edward te princeza Eugenie i Sarah Ferguson.

Dvorac Balmoral postao je rezidencija britanske kraljevske obitelji 1852. godine, a okružen je šumom i velikim imanjem kojim slobodno šeću jeleni, poniji i škotska visinska goveda.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts