Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

One su bombe – Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie nose priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača

Nicole Kidman, Charlize Theron, Margot Robbie_One su bombe_Bombshell_SBP

Novi trailer za film One su bombe (Bombshell), koji je zasnovan na stvarnom skandalu, prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara® Nicole Kidman i Charlize Theron i za Oscara® nominirana Margot Robbie nose priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

 

Nicole Kidman, Charlize Theron, Margot Robbie_One su bombe_Bombshell_SBP
image-175103

 

Radnja prati novinarku Gretchen Carlson (Kidman) koja se sprema pokrenuti sudski proces protiv Rogera Ailesa (John Lithgow), glavnog čovjeka televizije Fox News, kojeg je nedavno Russell Crowe tumačio u mini-seriji Najjači glas.

 

Margot Robbie_One su bombe_Bombshell_SBP
image-175104

 

U isto vrijeme, mlada producentica Kayla Pospisil (Robbie), dobije posao u ovoj TV kući i ubrzo na vlastitoj koži otkriva osobnu i profesionalnu cijenu napredovanja, kad joj Ailes u šifriranoj poruci kaže da mora dokazati „lojalnost“ ako želi uspjeti u poslu. Ailes je naime godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. One su bombe daje detaljniji prikaz cijele te morbidne istinite priče i kako je Ailes na kraju pao. Podnio je ostavku 2016. godine nakon što je bio na poziciji direktora FOX-a gotovo 20 godina.

 

Margot Robbie _One su bombe_Bombshell_SBP
image-175105

 

 

Charlize Theron_One su bombe_Bombshell_SBP
image-175106

 

 

U najavi filma, u kojem se u podlozi čuje Billie Eilish – talentirani glas nove generacije i njezin globalni singl Bad guy, se jasno vide tenzija i drama koje dolaze do ključanja nakon što na javnoj televiziji Roger Ailes biva optužen za svoja nedjela. U jednom trenutku je ubačen i govor Donalda Trumpa koji je napravio uvredljivu šalu na račun menstrualnog ciklusa voditeljice Megyn Kell (Charlize Theron) tokom televizijske debate iz 2015. godine.

 

Nema se što drugo dodati, osim da se prelijepe hollywoodske dive polako, ali sigurno spremaju za nagradu Oscar®.

One su bombe u kina stiže u siječnju 2020. godine u distribuciji Blitz filma.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts