Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Omiljeni domaći pjevač progovorio o prvom susretu s prelijepom suprugom

1

Njemu i voljenoj supruzi Ani tada je nakon tri kćeri na svijet došao sinčić Ivan, a domaći par nije skrivao svoje oduševljenje.

“Mama i beba su odlično. Porod je prošao super, mama je odlično, sin je odlično, sve tri moje princeze su odlično i sretne. Jedna lijepa obiteljska priča: kad smo došli u rodilište, srednja Ema pitala me jel možemo napraviti selfie, a kad je namjestila mobitel mi je rekla ‘ajme, tata, koliko nas je'”, kroz smijeh je otkrio našoj Paoli Valić Bekić uvijek odlično raspoloženi Jole.

Jole Cagalj_Instagram
image-180958

“Inače se osjećam mladenački, a sad se osjećam još mlađe”, zaključio je o svojoj očinskoj ulozi po četvrti put Jole koji je s Paolom porazgovarao i o velikoj američkoj- australskoj turneji koju je nedavno odradio, novom glazbenom materijalu te pravim prijateljima s estrade kojih itekako ima.

Također, Jole je Paoli otkrio i što ga je privuklo na prelijepoj supruzi. “Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest.”

 

Izvor dnevnik.hr Foto ShowBizzPress/Instagram

About The Author

Related posts