Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Omiljene Havaianasice pretvorene u pravo umjetničko djelo!

havaianas japanke

održavanje ravnoteže cijelog eko sustava,“ ispričao je Arlin. To je jedan od razloga zašto slika tako velike murale jer upravo tu veličinu murala koristi kao metaforu za koju kaže da „pokazuje koliko je priroda velika, a koliko smo mi maleni kraj nje“.

Njegov vrhunski dizajn i viši cilj ove kolekcije čine ove modele iznimno poželjnim i ‘must have’ komadom za sve modno i ekološki osviještene pojedince. Zahvaljujući njemu, ovogodišnja IPE kolekcija prikazuje raznolikost brazilskih šuma te divlje vrste koje postoje samo u brazilskom eko sustavu. Mnoge od vrsta prikazanih na printevima bile su predmet istraživanja na IPE institutu. Tako ove godine modele iz IPE kolekcije, izrađene od prirodne gume, krase 3 ugrožene životinjske vrste – preslatki majmun (Leontopithecus rosalia), šarena papiga Ara (Ara Chloropterus) te odvažni jaguar (Panthera Onca). „Ove tri vrste su mi odmah pale na pamet zato što su upravo one ugrožene zbog krčenja šuma što ih vodi prema urbanim područjima gdje su u opasnosti od ljudi,“ rekao je Arlin.

Više od 21 godine, IPE je posvećen očuvanju flore i faune Brazila kroz sustavna istraživanja ugroženih i ranjivih vrsta, poticanja obnove krajolika i projekata koji aktivno rade na poboljšanju kvalitete života lokalnih zajednica. Glavni cilj ove Havaianasove suradnje je podizanje svijesti o očuvanju okoliša kako bi zadržali njegovu ljepotu i sačuvali ga za buduće generacije. Od prodaje svakog para iz ovih kolekcija donira se 7% neto vrijednosti upravo u te svrhe.

Izvor fashion.hr Foto PR

About The Author

Related posts