Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Oglasio se član obitelji Meghan Markle i otkrio jedan šokantan detalj o njoj

Meghan Markle

Meghan Markle (38) nikako da predahne od obiteljskih problema. Naime, njezin brat Thomas Markle Jr (54) oglasio se putem britanskog tabloida Express i poručio joj da se prestane ponašati kao da je bolja od drugih.

Kritizirao je Meghan i savjetovao joj da nazove njihovog oca Thomasa Marklea (75) koji, kako tvrdi, ima još samo nekoliko dobrih godina života pred sobom. “Tata je rekao da mu je posljednja želja da se pomiri s njom i prvi put uživo vidi svog unuka Archieja“, ispričao je. Dodao je kako njegova sestra barem to duguje ocu. Archie se rodio 6. svibnja 2019., a uskoro bivši kraljevski par rijetko ga pokazuje u javnosti.

Meghan Markle i princ Harry
image-185530

”Teško mu je i toliko je frustriran jer ne može poslati Meghan ni poruku. Zbunjen je i izgubljen, a trebao bi barem sada uživati u ostatku svog života”, istaknuo je Thomas. Komentirao je i kako će se Meghan vjerojatno razvesti od muža, princa Harryja (35), a ako se to i ne dogodi, opet će završiti baveći se glumom u Hollywoodu.

“Meghan je samo lik u seriji, a na glumica s A liste”, rekao je. Tvrdi kako je njegovu sestru promijenila uloga u seriji “Suits” i da se umislila zbog tog angažmana. Nada se kako su Meghan i Harry jako zaljubljeni jer se on jako promijenio zbog nje, a ističe da je kraljevski par drastično izmijenio svoj život samo zbog nje.

“Meghan uvijek hoda ispred Harryja. Ne daj bože da se išta dogodi s njima jer zaista ne želimo vidjeti Harryja kako se valja u kutu sobe s bocom džina kod sebe”, zaključio je Thomas Markle Jr.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts