Srpanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odvedite dijete u kazalište i pritom sudjelujte u humanitarnoj akciji!

uuu

U HNK-u u Zagrebu 18. prosinca održat će se posebna, humanitarna izvedba dječje opere ‘Ivica i Marica’ te će mnogima od 300 štićenika ustanova za djecu Grada Zagreba i Zagrebačke županije biti prvo iskustvo kazališta. Akciji darivanja kazališta možete se priključiti kupnjom fotografija i/ili ulaznica.

 

Prodajnom izložbom fotografija u dosad javnosti nepoznatom podzemnom hodniku HNK prikupljana su sredstva za dovođenje djece iz 15 ustanova za djecu Grada Zagreba i Zagrebačke županije na blagdansku izvedbu dječje opere ‘Ivica i Marica’ 18. prosinca u nacionalnom teatru.

 

tttthh
image-7109

Nažalost u Hrvatskoj postoji mnogo djece koja ispod bora na božićno jutro neće pronaći ništa. Isto tako postoji mnogo djece koja se na božićno jutro nemaju kome ušuškati u krevet, nemaju mamu koja će vikati “Ajmoo ručak”, nemaju oca koji će ih podignuti kako bi stavili zvijezdu na vrh bora. Olakšajmo im malo ove blagdane, neka i oni koji nisu toliko sretni na ovom svijetu, Božić dočekaju sretni i smireni. Znajući da netko negdje misli na njih. Roditelji, povedite danas djecu u kazalište.

Piše : A.R.      Foto : SBP

About The Author

Related posts