Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Održana premijera filma “Transilvanija 3″, od sutra u kinima!

HT3_Goran Grgić_2
Čak dvije premijere animiranog filma “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” održale su se u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split jer – najčudovišniji praznici su počeli!

Uz projekciju ovog trećeg nastavka animiranog hita “Hotel Transilvanija” posjetitelji su uživali u pravoj transilvanijskoj zabavi uz druženje s ekipom i maskotama iz filma, piće dobrodošlice i još pregršt dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.

Zoran Pribičević
image-135003

Zoran Pribičević

Dražen Čuček
image-135004

Dražen Čuček

Premijeri su se pridružili i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma te osobe iz svijeta medija, filma, glazbe…između ostalih i  Dražen Čuček, Goran Grgić, Iris Androšević Pinjuh, Žanamari Lalić, Zoran Pribičević, Damir Hoyka, Kristina Đanić i mnogi drugi.

Žanamari Lalić
image-135005

Žanamari Lalić

Kristina Đanić
image-135006

Kristina Đanić

Iris Androšević Pinjuh
image-135007

Iris Androšević Pinjuh

Goran Grgić i Damir Hoyka
image-135008

Goran Grgić i Damir Hoyka

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!
Animirani film “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” u kinima od četvrtka 12.7.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts