Travanj 02, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odlični odjevni komadi koje bismo voljeli dobiti na poklon

moda
Sada kada se i službeno nalazimo u najljepšem periodu godine, onom blagdanskom, idealno je vrijeme da započnete razmišljati o tome što pokloniti dragoj osobi. Kada govorimo o poklonima odjeća je jedan od najčešćih, a moramo priznati kako takve poklone obožavamo jer obnovljena garderoba uvijek dobro dođe. Budući da su pred nama brojne šetnje gradom, ali i večernje zabave, predlažemo da zavirite u aktualnu ponudu jer smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe, ali i dragu osobu.

Kao što smo spomenuli, blagdanski period u kojem se nalazimo zahtjeva garderobu koja će nas grijati, ali i potaknuti dobro raspoloženje. Govorimo li o dnevnim kombinacijama, ona koje se ne odričemo definivno dolazi u vidu omiljenog i udobnog džempera te kvalitetnih traperica. Naime, spomenuti outfit iznimno je jednostavan i decentan, ali upravo u tome se krije njegova posebnost jer ga s nekoliko ključnih detalja u potpunosti možete personalizirati i prilagoditi vlastitoj osobnosti.

Džemper (479 kn, 559 kn, 240 kn)

Također, detalji kao što su kape i rukavice neizostavan su dio svake zimske kombinacije, stoga pobrinite se da nabavite one koji donose atraktivan izgled u kombinaciji s kvalitetnom izradom. Premda na tržištu postoje brojni brendovi, postoje i oni neki kojima se uvijek vraćamo, a s.Oliver je bez razmišljanja jedan od njih. Naime, dobro je poznata činjenica kako s.Oliver u svojim kolekcijama donosi profinjenu i ležernu estetiku koja odiše kvalitetom te je riječ o bezvremenskim komadima koje ćete nositi i u narednim sezonama.

Hlače (669 kn, 479 kn, 559 kn)

Osim casual komada, možete pronaći i one nešto glamuroznije koji su savršen odabir za večernje zabave te smo sigurni da biste se razveselili vidjeti ih ispod bora. Elegantne haljine ukrašene šljokicama i sličnim detaljima su modeli koji privlače svu pažnju, pa samim time sjajno pristaju novogodišnjim kombinacijama. Ako ste ipak vjerni minimalističkom modnom izričaju, u ponudi možete pronaći jednostavne crne haljine s kojima baš nikada ne možete pogriješiti.

Haljina (595 kn, 479 kn), suknja (399 kn)

Torbica (369 kn), haljina (559 kn)

Suknja (479 kn, 399 kn), torbica (150 kn)

Što se tiče hlača, s.Oliver predlaže skinny modele koje možete kombinirati s bluzama te tako kreirati elegantnu casual kombinaciju koja može funkcionirati u različitim prigodama. Naravno, ono što se nikako ne smije zanemariti je i toplina, ali srećom u aktualnoj s.Oliver ponudi možete pronaći divne modele kaputa i jakni koji niti u jednom trenutku neće iznevjeriti.

Haljina (966 kn), sako (1041 kn)

Bluza (239 kn, 399 kn, 479 kn)

Blagdansko darivanje je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da bez žurbe nabavite poklone dragim osobama, a pritom nadopunite i vlastitu garderobu jer smo sigurni da će vas s.Oliver ponuda na to i potaknuti.

Kapa (150 kn), jakna (1359 kn), rukavice (399 kn)

About The Author

Related posts