Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odlični modeli badića u kojima ćemo bezbrižno uživati ovo ljeto!

topshop

Iako se kalendarski još nalazimo jako dugo od najdražeg ljeta, to ni u kojem slučaju nije razlog da upravo sada ne krenete s nabavom kupaćih kostima s kojima ćete u potpunosti zablistati i s nestrpljenjem iščekivati visoke temperature koji se rješavaju skokom u more.

Kada govorimo o kupaćim kostimima, ono na što ponajprije valja obratiti pažnju je veličina jer upravo ona vas dijeli od opuštenog izležavanja na plaži i konstantnog ‘vraćanja na svoje mjesto’.Prava veličina kupaćeg kostima je ona u kojoj se osjećate slobodno i opušteno te koja vas nigdje nepotrebno ne stišće. Jednom kada ste pronašli svoju veličinu vrijeme je najzabavniji dio, a to je odabir uzoraka i modela.

Unazad nekoliko sezona jednodijelni kupaći kostimi doživjeli su veliki povratak na modnu scenu te su u vrlo kratkom roku, od jednih od najomraženijih komada, postali rado viđen gost na plažama.

Ovaj model kupaćeg kostima svakako je jedan od najpraktičnijih te vizualno može biti iznimno atraktivan, pogotovo ako ima zanimljive prorede ili naramenice na stranu. Jedina negativna strana ovog modela je činjenica kako nije najbolji izbor želite li pocrniti te se u tom slučaju morate odlučiti za drugi model, a naravno radi se o klasičnom bikiniju.

Bikini model je jedan od najraširenijih modela kupaćih kostima te dolazi u bezbroj varijanti i uzoraka, pa ga u potpunosti možete prilagoditi svom stilu. Klasični trokutići ili ‘banana’ model; ono što je sigurno da niti s jednom varijantom nećete pogriješiti, a kako biste dodatno naglasili vlastitu osobnost, slobodno kombinirajte gornji i donji dio te složite onaj koji vam se najviše sviđa. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela ih high street ponude, ali i one iz high end, stoga smo sigurni da će svatko pronaći nešto za sebe.

 

Izvor Fashion.hr Foto Moschino, Bershka, H&M, Reserved, Topshop

About The Author

Related posts