Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odgodila sastanke: Zabrinuli se za kraljičino zdravlje jer se sastala s premijerom koji je bio u društvu zaražene

kraljica elizabeta ss

Britanska kraljica Elizabeta II. odgodila je sve sastanke i putovanja zbog mjera opreza nakon što se koronavirus proširio Velikom Britanijom i cijelom Europom.

Buckinghamska palača je u petak objavila u službenom priopćenju kako je cijeli kraljičin raspored usklađen s trenutačnim okolnostima, a odgodila je posjet Cheshireu i londonskom Camdenu. Ipak, ističu kako će se kraljičini sastanci s premijerom Borism Johnsonom nastaviti prema planu.

Voditelj Piers Morgan se u petak zabrinuo za kraljičino zdravlje nakon što se sastala s premijerom, piše Express. Britanski premijer Boris Johnson je prije nekoliko dana imao prijem na kojem je bila članica Parlamenta Nadine Dorries koja je zaražena koronavirusom, a Morgan se boji kako bi se virus mogao proširiti i unutar kraljevske obitelji jer je kraljica imala direktan kontakt u nekoliko navrata s premijerom posljednjih nekoliko dana.

kraljica elizabeta II ss
image-184855

Prije nekoliko dana objavljeno je kako bi se kraljevsko vjenčanje princeze Beatrice i njezinog zaručnica Edoarda Mapellija Mozzija moglo odgoditi zbog koronavirusa, a princ Charles i Camilla Parker Bowles su odgodili svoju proljetnu turneju.

Kraljica Elizabeta je inače prije nekoliko dana službeno postala četvrti najduže vladajući monarh u povijesti. 93-godišnja britanska kraljica na tronu je službeno 68 godina i 36 dana, a četiri godine dijele je od rekorda, tj. titule najduže vladajućeg monarha na svijetu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts