Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Odbrojavamo do velikog koncerta Marka Perkovića Thompsona na stadionu u Dugoj Resi!

Marko Perković Thompson_ Foto_High Level d.o.o.

Fanovi Marka Perkovića Thompsona odbrojavaju do subote, 12. listopada, kada će u sklopu svoje aktualne turneje Thompson zapjevati na stadionu u Dugoj Resi! Od koncerta nas dijeli svega 5 dana, a očekuje se da će na koncert pristići i mnogi Thompsonovi poklonici iz Karlovca, Ogulina, Slunja, ali i Zagreba.

Organizatori koncerta iz NK Duga Resa 1929, posebno su ponosni što će imati priliku u svom gradu ugostiti Thompsona, a koncert je ujedno zamišljen i kao rođendanska proslava ovog nogometnog kluba, čiji počeci sežu u daleku 1918., a klub je  i dalje ponos današnje Duge Rese. Uz to, NK Duga Resa 1929, uz 90. rođendansku feštu, ovim će koncertom nekoliko dana nakon samog praznika, proslaviti i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

 

Marko Perković Thompson_ Foto_High Level d.o.o.
image-174115

 

 

Koncert u Dugoj Resi dio je koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona  koja je uz velike gradove širom Hrvatske obuhvatila i manja mjesta, a u sklopu koje se baš posvuda tražila ulaznica više!

Thompson je sa svojim bendom za koncert u Dugoj Resi pripremio repertoar svojih mnogobrojnih velikih hitova sa svojih 7 studijskih albuma pa će se tako na koncertnoj set listi naći pjesme poput „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Nema predaje“, „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Zaustavi se vjetre“„Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „E moj narode“ i mnoge druge pjesme koje su odavno ušle pod kožu svih generacija domaće publike.

 

 

Marko Perković Thompson_ Foto_High Level d.o.o.
image-174116

 

 

Ne propustite nezaboravni koncertni doživljaj uz Marka Perkovića Thompsona 12. listopada u Dugoj Resi i požurite po svoje ulaznice, koje se u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

- Caffe bar Joka, Duga Resa,
– Caffe bar Luna, Duga Resa,
– Caffe bar Urban, Jastrebarsko,
– Caffe bar Leo, Slunj,
– Caffe bar Snoopy, Ogulin,
– Foto Korana, Karlovac.
Ulaznice se također mogu nabaviti i na prodajnim mjestima TISAK Medije i u sustavu Eventima

Sve informacije o koncertima Marka Perkovića Thompsona i aktualnoj turneji pratite na službenoj web stranici:

https://www.thompson.hr

 

Piše M.T Foto High Level d.o.o.

About The Author

Related posts