Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Obožavatelji ‘Prijatelja’ ovo su godinama čekali: Monica i Chandler ponovno zajedno

Matt Le Blanc Matthew Perry Courteney Cox Jennifer Aniston David Schwimmer And Lisa Kudrow

Svoju popularnost diljem svijeta stekli su glumeći Monicu Geller i Chandlera Binga u omiljenim ‘Prijateljima’, a sada su sve oduševili zajedničkim selfijem kojeg je Courteney Cox snimila nakon što je s Matthewom Perryjem otišla na ručak.

Ispod fotografije je uz hashtag #praviprijatelji napisala: ‘Pogodite s kime sam danas išla na ručak! Mogu li biti sretnija?’ Ono što je mnogima zapelo za oko, upotreba je filtera kako bi i Matthew Perry, koji u posljednje vrijeme izgleda poprilično loše, ispao dobro.

Matthew Perry i Courteney Cox
image-177107

Naravno da su se ispod fotografije odmah krenuli nizati komentari, a javili su se još neki ‘prijatelji’. Tako je Lisa Kudrow, koja je glumila Phoebe, napisala: ‘Sretnici’, dok je Jennifer Aniston, koja se nedavno pridružila Instagramu, dodala: ‘Matty! Volim vas!’

Chandler i Monica dio su grupe 20-godišnjih samaca koji su odlučili dijeliti stan u jednoj zgradi u New Yorku. Do četvrte sezone, od njih ukupno deset, njih su dvoje započeli i ljubavnu vezu, a u sedmoj su se i vjenčali. Pred sam kraj snimanja kao par su posvojili blizance.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts