Travanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Obožavatelji Colonije u svađi

Colonia foto Milan Šabić
Otkako je grupa Colonia objavila novi, sedmi po redu singl s aktualnog albuma “Nova era“, pod nazivom “Ljetni dan, ne prestaju kontroverze oko te pjesme. Obožavatelji dobrog starog Colonia zvuka došli su na svoje, dok su drugi nezadovoljno grintali da se radi o zastarjelom zvuku iz 90-tih.
 
Lijepo je biti u 90tima, disco is finally back“, “Podsjeća me na staru Coloniju ova pjesma“, “Bravoooo, hit 2019“, dok drugi obožavatelji nisu krili nezadovoljstvo, Dobra stvar, ali Borise molim te dodaj više “starog Colonia štiha” u nove pjesme. Fali nam puno dobri stari dance zvuk“, Sranje, kao da je 1993. godina“, “Borise, vrati malo trance u beat, ostavite se popa“.
 
Ima i onih koji zamjeraju što je grupa objavila ljetnu pjesmu usred zime; “Wtf, nije ni proljeće, a već se priča o ljetu.“, “Mart, a pjeva o ljetu.“, primjetili su, što je navuklo osmijeh na lice pjevačice grupe Colonia. Mi smo ciljano izbacili ovaj singl prije ljeta, pa čak i prije proljeća, da zagrijemo srca i stopala ljudi, da zaplešu i vesele se osjećaju koji nosi ljeto. Bez sumnje, mislim da smo u tome uspjeli.”; izjavila je pjevačica Ivana Lovrić.
 
“Iako su reakcije podijeljene, jedno je sigurno, čim se vode ovolike rasprave, pjesma ima svoj život. Dobro je rekao jedan od obožavatelja – Nikad ista Colonia, ali opet ne mogu bez ove grupe – to je ono što nam daje vjetar u leđa”osvrnuo se na komentare osnivač Colonije, autor i producent Boris Đurđević.
 
Singl “Ljetni dan” pogledan je preko više od 200.000 puta u samo 3 danaa sniman je na prekrasnoj lokaciji Marina Novi u Novom Vinodolskom.
Piše M.T Foto Milan Šabić/ShowBizzPress

About The Author

Related posts