Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Objavio snimku s odmora u Hrvatskoj: Ludo se provodi s dvije godine mlađim suprugom i blizancima

Neil Patrick Harris

Glumačka zvijezda Neil Patrick Harris opustio se na ljetnom odmoru kojeg trenutno provodi u Hrvatskoj, a na društvenim se mrežama pohvalio kako izvodi neke lude vratolomije.

Neil je tako objavio snimku u kojoj s vrha broda, kojim plovi našom obalom, skače u more dok ga u pozadini bodri suprug David Burtka i njihovi posvojeni blizanci, 8-godišnja Harper Grace i Gideon Scott.

“Neil je, nalazim se u Hrvatskoj,  na vrhu broda”, rekao je prije nego je s kamerom u ruci s visine od nekoliko metara skočio u more.  Snimka dosad ima više od 700 tisuća pregleda što je sjajna reklama za našu zemlju.

Neil Patrick Harris
image-169917

Neil je ovih dana posjetio i jedan popularni restoran na Hvaru odakle je nastavio plovidbu Jadranom .

Nije poznato koliko će se Neil i David s djecom zadržati u Hrvatskoj, no sigurni smo da će sa sobom ponijeti samo najljepše uspomene, baš kao i iz Francuske, gdje su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju nježnosti na jahti.

Da je gay, 46-godišnji Neil objavio je u studenom 2006., a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts