Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Objava za medije- glazbeni spektakl četiri dive i Brune Krajcara

4 DIVE i Barbara Kolar

Prepuno Hrvatsko narodno kazalište s nestrpljenjem je dočekalo jedinstveni nastup četiri iznimne glazbenice. Radojka Šverko, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, vrhunskim i emotivnim izvedbama obilježili su posebnu noć posvećenu svima onima koje je na neki način dotakla bolest štitnjače, uz poruku da u svojoj bolesti nisu sami.

Glazbena čarolija započela je zajedničkom izvedbom pjesme Dalmatino povišću pritrujena, a nakon toga su slijedile vrsne interpretacije brojnih domaćih i stranih glazbenih brojeva poput pjesama Summertime, Caruso, Oprosti mi, Nisi više moja bol i I Do It for You. Kraj koncerta obilježila je izvedba velikog hita Vilo moja, čije je stihove, uz četiri dive, pjevalo i cijelo kazalište.

Bila je ovo rijetka prilika vidjeti ove četiri glazbenice zajedno na pozornici, a da su se itekako svidjele publici potvrdio je i gromoglasni pljesak kojim su ispraćene, uz obećanje da ih publika neće morati dugo čekati da ih ponovno s užitkom sluša u ovom sastavu. Kroz dvosatni koncertni spektakl publiku je vodila Barbara Kolar.

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts