Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Scarlet i Sistine Stallone insta

Obitelj holivudske legende i junaka brojnih akcijskih filmova Sylvestera Stallonea posljednjih nekoliko dana uživa na odmoru u Hrvatskoj. Njegove kćeri i supruga s društvom su boravile na Hvaru i Visu, a nakon toga su se uputile u Dubrovnik.

Stalloneova kćeri Sistine i Scarlet na Instagramu su objavile nekoliko fotografija i priča, a pohvalile su se kako su se na putu do Dubrovnika zaustavile i u jednoj špilji u blizini te su se tamo kupale, a nakon što su stigle u grad, uputile su se u razgledavanje stare jezgre.

Scarlet Stallone
image-167417

“Morala sam prijeći puno stepenica da bih uspjela snimiti ovu fotografiju”, napisala je Scarlet Stallone uz objavu iz Dubrovnika, dok je Sistine uz svoju objavu kratko napisala “Hrvatska, lijepa si”.

Sistine Stallone
image-167418

Obitelj Stallone u Dubrovniku je zatekao ljetni pljusak s grmljavinom i munjama, no to im nije uspjelo pokvariti zabavu, u što se također možemo uvjeriti na Instagramu. Naime, djevojke su snimile Instagram priče u kojima su se uživjele u uloge meteorologa i izvijestile svoje obožavatelje o “divnom” vremenu koje ih je snašlo.

Scarlet i Sistine Stallone insta
image-167419

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts