Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Obitelj Bobbi Kristine tvrdi da se probudila i više nije u komi

bobbi kristina brown

Bobby Brown je tijekom vikenda rečenicom da ga Bobbi gleda dao naslutiti da se nešto događa, a sve je navodno na Facebooku potvrdila i njegova sestra Tina
Kći Whitney Houston pala je u komu 31. siječnja ove godine. Bobby Brown (46), otac 22-godišnje Bobbi Kristine, tijekom vikenda je prekinuo svoj nastup u Teksasu i publici rekao da je Bobbi budna te da ga gleda, piše TMZ.
A kako sada pišu strani portali, statusom na Facebooku sve je potvrdila i Tina Brown, Bobbyjeva sestra, piše US Weekly.
– Toliko poruka sam primila, ispričavam se jer ne stignem na sve odgovoriti odmah. Učinit ću to čim nađem vremena. Dopustite mi da ovo vrijeme provedem sa svojom obitelji. Da, Bobbi se probudila i više nije na aparatima koji su je održavali na životu. Bog je dobar. Hvala vam na molitvama. I dalje se oporavlja, ali bit će dobro – napisala je Tina.
No na ovako lijepu vijest na Tininom Facebooku nadovezao se i jedan od članova obitelji.
– Molim vas, nemojte prestati moliti iako Bobbi više nije na aparatima i iako se probudila. Vidimo njezinu volju za životom pa molite da se njezino tijelo potpuno oporavi i zacijeli njezine rane. Neka se rodi ponovo – napisao je član obitelji.
Nakon što su u siječnju ove godine liječnici pronašli Bobbi bez svijesti u njezinom stanu, njezino stanje joj se nije popravljalo. Testovi su pokazali da su joj moždane funkcije jako loše, a Brown je konstantno uz svoju kćer.
Nedavno je izjavio da zapravo nije ni svjestan kroz što prolazi.
– Predao sam Bogu da se on nosi s tim – zaključio je.
Izvor: 24sata.hr

About The Author

Related posts