Srpanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nulti dan Sonus festivala po prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona

Sonus festival

Sonus festival je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. kolovoza po prvi puta održati u NOA Beach klubu na paškoj plaži Zrće. Za glazbeni program na specijalnom otvaranju festivala bit će zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom. Cijele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posjetitelji će moći plesati uz zvuk FUSE ekipe koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartyja na Sonusu, ali i organizaciji odličnih vlastitih partija diljem svijeta kao što su Fuse OFF Sonar party nedavno održan u Barceloni, FUSE večer u klubu Amnesia na Ibizi, nastup na Mdrnty Cruise brodu, HYTE partyju na Amsterdam Dance Eventu i mnogim drugim.

Nakon otvorenja 18. kolovoza, Sonus festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso do 24. kolovoza kad će posjetitelji moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svjetske elektroničke scene danas.

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetitelji iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svjetskih festivala u kolovozu par godina zaredom, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom dvije godine zaredom.
Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.
Ako ste u potrazi za smještajem za vrijeme trajanja festivala, posjetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri http://www.sonus-festival.com/journey/accommodation/
Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu besplatno downloadati posebno izdanje Sonus stickera [https://vb.me/sonusstickers], priključiti se službenoj Sonus zajednici [https://vb.me/sonus2018community] ili putem Sonusovog Viber Chat Bota, komunicirati s više od 200.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota diljem svijeta, ali i kupovina ulaznica za festival [https://vb.me/sonus2018chatbot].

 

Sonus2018_Viber_sticker_worldwide_croatian
image-134733

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts