Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novosti iz svijeta muzike

alicia keys facebook
Alicia Keys objavila je novi singl “Underdog”. Ovo je treći singl kojim najavljuje svoj novi album, nakon “Time Machine” i “Show Me Love” objavljenih krajem prošle godine. Njen sedmi studijski album naziva “A.L.I.C.I.A.” trebao bi vrlo brzo ugledati svjetlo dana, a najavljena je i autobiografija “More Myself: A Journey” koja će biti objavljena u proljeće, kao prva knjiga u izdanju Oprah Book. Uz to, Aliciu Keys gledat ćemo drugu godinu za redom u ulozi voditeljice na dodjeli Grammyja 26. siječnja.Nova pjesma “Underdog”, nastala u suradnji s Edom Sheeranom i koprodukciji s Johnnyjem McDaidom, namijenjena je svima koji se nalaze u situaciji gdje, nisu favoriti za pobjedu, nemaju podršku, ali ipak ustraju i bore se za ostvarivanje svojih snova. Autorica se i sama identificira kao jedna od onih koji su suprotno očekivanjima uspjeli, o čemu govori njen omiljeni stih u pjesmi:  “They said I would never make it, but I was built to break the mold”.
   Sara Renar: Koncert u Melinu, 11. siječnjaSara Renar sutra će otvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu  u samom centru Zagreba, gostovanjem u Grofu Melinu.
Siječanj je idealno vrijeme za reflektivnu, uzmemirujuće-smirujuću glazbu zagrebačke (kant)autorice koju teško da možete svrstati u ijedan žanr.Više informacija – FB event

  Celeste – Stop This FlameBritanska pop pjevačica u usponu Celeste jako je dobro započela 2020. godinu. Već je osvojila prvo mjesto u anketi BBC Sound Of 2020, smatraju da je ona BRIT Rising Star 2020 i upravo je objavila novi singl “Stop This Flame”.
  Easy Life – Dead Celebrities (Official Video)Easy Life zauzeli su drugo mjesto u anketi BBC Sound Of 2020, odmah iza Celeste. Za singl “Dead Celebrities” objavili su spot, a ovih dana objavit će mixtape “Junk Food”.
  Khalid – Eleven (Lyric Video)”Eleven” je ljubavna pjesma s nadolazećeg, zasad neimenovanog, novog Khalidovog albuma. Nedavno je Spotify otkrio kako se Khalid nalazi na listi najemitiranijih glazbenika u 2019. godini, odmah nakon Ariane Grande, Billie Eilish, Drakea i Post Malonea.
  J Balvin – Morado (Official Video)”Morado” je novi singl reggeaton glazbenika J Balvina, za koji je snimljen spot s velikim naglaskom na ljubičastu boju – morado je španjolska riječ za ljubičasto. Ovo je njegov drugi singl inspiriran bojom, nakon “Blanco” koji je bio u znaku bijele.
  Dido – Friends (Psychemagik Remix)   Očekivanje da Dido zvuči nježno, slatko i prozračno uspješno je iznevjereno u novom Psychemagik remixu prošlogodišnjeg singla “Friends”. Psychemagik je britanski tandem producenata i DJ-a koji čine Danny McLewin i Tom Coveney.
 Izvor V.B Foto screenshot, Facebook

About The Author

Related posts